"Bucks" un "Lakers" svin uzvaras NBA konferenču pusfināla mačos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Milvoki "Bucks" un Losandželosas "Lakers" komandas svētdien izcīnīja uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) konferenču pusfināla mačos.

"Bucks" ar rezultātu 118:115 papildlaikā uzveica Maiami "Heat", izcīnot pirmo uzvaru Austrumu konferences pusfināla sērijā.

"Heat" gan joprojām atrodas vadībā. Maiami komanda sērijā līdz četrām uzvarām ir 3-1 priekšā.

Milvoki labā 36 punktus guva Kriss Midltons, pa 14 pievienoja Brūkss Lopess un Ēriks Bledso, 12 iemeta Džordžs Hils, bet 10 punkti Dontes Divinčenzo kontā.

Janis Adetokunbo guva 19 no komandas pirmajiem 30 punktiem, taču potītes traumas dēļ "Bucks" līderis laukumā pavadīja vien nepilnas 12 minūtes.

"Heat" sastāvā 26 punktus guva Bams Adebajo, kurš izcīnīja arī 12 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Maiami labā 20 punktus guva Dankans Robinsons, 18 pievienoja Džae Krauders, pa 17 pievienoja Džimijs Batlers un Gorans Dragičs, bet 11 punkti Tailera Hero kontā.

Spēles uzvarētājs tika noskaidrots papildlaika pēdējās septiņās sekundēs - vispirms Midltons trāpīja tālmetienu, tad ar precīzu trejaci atbildēja Hero, bet punktu pielika Midltons, kurš pašās beigās trāpīja divus soda metienus.

Šajā mačā lielākais pārsvars bija "Heat" komandai, kas spēja iegūt 12 punktu vadību, bet "Bucks" ne reizi nebija priekšā vairāk par pieciem punktiem.

NBA regulārā čempionāta labākā komanda ir viena zaudējuma attālumā no sezonas beigām, turklāt tās līderis Adetokunbo mokas ar potītes traumu.

"Heat" vienībai šis ir pirmais zaudējums šosezon "play-off" turnīrā astoņās spēlēs (7-1). Izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā kārtā Maiami ar 4-0 pārspēja Indiānas "Pacers".

Austrumu konferences otra pusfināla pārī Bostonas "Celtics" un NBA čempiones Toronto "Raptors" duelī ir neizšķirts 2-2.

Tikmēr svētdien citā spēlē "Lakers" ar rezultātu 117:109 uzveica Hjūstonas "Rockets", panākot neizšķirtu 1-1 Rietumu konferences pusfināla sērijā.

Uzvarētāju sastāvā Entonijs Deiviss guva 34 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, bet Lebrons Džeimss atzīmējās ar 28 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

16 punktus pievienoja Markīfs Moriss, 13 iemeta Kails Kuzma, bet 10 punkti Ražona Rondo kontā.

"Rockets" rindās Džeimss Hārdens guva 27 punktus, Ēriks Gordons iemeta 24 punktus, 18 pievienoja Pīdžejs Takers, 17 iemeta Roberts Kovingtons, 13 punkti Danuela Hausa juniora kontā, bet Rasels Vestbruks atzīmējās ar 10 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām.

Ceturtās ceturtdaļas ievadā rezultāts bija neizšķirts 94:94, bet turpinājumā "Lakers" veica 10:2 un 9:0 izrāvienus, kas Losandželosai sekmēja uzvaru šajā mačā.

Spēles gaitā Losandželosas vienība spēja iekrāt 21 punkta pārsvaru, bet pretiniekus "Lakers" nepalaida priekšā tālāk par pieciem punktiem.

Jau ziņots, ka Rietumu konferences otra pusfināla pārī Losandželosas "Clippers" un Denveras "Nuggets" komandu duelī ir neizšķirts 1-1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu