Serēna Viljamsa par Džokoviča incidentu: Es to atstāšu jums...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Titulētā ASV tenisiste Serēna Viljamsa atteikusies komentēt ATP ranga pirmā numura serba Novāka Džokoviča incidentu ar līnijtiesnesi "Grand Slam" turnīrā "US Open". 

Džokovičs ceturtās kārtas jeb astotdaļfināla pirmajā setā bija iedzinējos ar 5-6 pret spāni Pavlo Karenjo-Bustu un pēc zaudēta punkta zaudēja savaldīšanos. Serbijas tenisa zvaigzne ar raketi sita pa bumbiņu, kas trāpīja līnijtiesnesei pa kaklu.

Tiesnese nekavējoties saļima uz korta seguma un sāka klepot. Uzreiz pēc tam pie tiesneses piesteidzās Džokovičs, cenšoties mierināt cietušo. Tiesnese pēc dažām minūtēm atguva elpu, veltīja dusmīgu skatienu Džokovičam un pameta kortu.

"Es neaiztikšu šo tēmu. Es to atstāšu jums. Neskaršos tai klāt," preses konferencē pauda Viljamsa, kura pirmdien sasniedza prestižo sacensību ceturtdaļfinālu. Viņa ceturtajā kārtā jeb astotdaļfinālā ar 6-3, 6-7 (6:8), 6-3 pārspēja grieķieti Mariju Sakari.

Džokovičs pēc minētā gadījuma tika diskvalificēts no "US Open". Turklāt viņš nesaņems nopelnītos reitinga punktus un naudas prēmiju. 

Pasaules pirmā rakete līdz šim incidentam bija uzvarējis visās 26 spēlēs šosezon un svētdien piedzīvoja savu pirmo zaudējumu 2020. gadā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu