Kambala piedalīsies riteņbraukšanas sacensībās Smiltenē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: Jānis Škapars/TVNET

Gaidāmajā nedēļas nogalē norisināsies viens no leģendārākajiem velo pasākumiem Latvijā – "Smiltenes kauss". Tajā dalību apstiprinājis arī Latvijas basketbolists un bokseris Kaspars Kambala, kurš startēs "Vudlande" Tautas braucienā. 

"Smiltenes kauss" ir riteņbraukšanas sacensības ar vairāk nekā 50 gadu senu vēsturi. Tās tika atjaunotas pērn pēc 15 gadu pārtraukuma, pulcējot vairāk nekā 400 dalībnieku četrās dažādās distancēs.

Šogad "Smiltenes kauss" ilgs divas dienas – 12. un 13. septembrī. Sestdien, 12. septembrī, Vecajā parkā un Bruģa kalnā norisināsies Latvijas vēsturē pirmās sprinta sacensības pret bruģa kalnu. Tās solās būt ļoti skatāmas, jo ies pa Vecā parka celiņiem un bruģi. Savukārt braucējiem tā būs lieliska iespēja pacīnīties par vērtīgām naudas balvām no sacensību atbalstītājiem.

Tikmēr svētdien no pulksten 10:00 risināsies Latvijas jaunatnes kausa finālposms, bērnu braucieni, "Pafbet" sporta distance un "Vudlande" Tautas brauciens.

Ar savu dalību pasākumu pagodinās arī basketbolists un bokseris Kaspars Kambala. Latvijas spilgtā sporta personība piedalīsies 12 kilometru garajā "Vudlande" Tautas braucienā. Kambalam šī būs debija organizētā riteņbraukšanas pasākumā. Ar viņu vienā braucienā aicināts piedalīties ikviens smiltenietis, kā arī pilsētas viesi.

Spēcīgs sastāvs solās būt gan sprinta, gan "Pafbet" Sporta braucienā. Dalībnieku vidū būs viens no Baltijas valstu vadošajiem sprinteriem – Māris Bogdanovičs, Latvijas jaunais elites čempions Viesturs Lukševics, Latvijas eksčempions Andris Vosekalns, kā arī tādi vīri kā Kaspars Serģis, Raivis Ritums, Artis Roze un citi.

Pieteikšanās "Smiltenes kausam" turpinās mājaslapā www.bulta/smiltene.

Smiltenes kausa programma:

12. septembris

  • 11:00 –14:00:LČ šosejas riteņbraukšanā individuālajā braucienā, Strenču šosejas 5.km
  • 18:00 – 20:00: Latvijas pirmo sprinta sacensību pret kalnu kvalifikācija, Vecais parks
  • 20:15 – 21:00 Latvijas pirmo sprinta sacensību pret kalnu fināli, Vecais parks

13. septembris

  • 10:00 – 13:00 Latvijas jaunatnes kausa fināls, Bruģa kalnā
  • 12:00 Bērnu braucieni, Kalnamuižā 1
  • 13:00 Pafbet Sporta brauciens, Bruģa kalnā
  • 14:30 Vudlande Tautas brauciens, Bruģa kalnā
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu