Dārziņš: Cerams, ka priekšā ir vēl daudz uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīgas "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš otrdien preses konferencē pēc šosezon pirmās izcīnītās uzvaras pauda cerību, ka komandai priekšā ir vēl daudz panākumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs. 

Dārziņš izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kaldinot Rīgas "Dinamo" uzvaru savā laukumā ar rezultātu 4:3 pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala Podoļskas "Vitjaz".

Mājiniekiem izdevās izcīnīt pirmo uzvaru trīs spēlēs 13. KHL sezonā. Trīs no četriem vārtiem rīdzinieki guva skaitliskajā vairākumā. Dārziņš pastāstīja, ka komanda dienās starp spēlēm labi pastrādājusi pie saspēles.

"Esam ļoti priecīgi par uzvaru. Mūsu jaunajam kolektīvam tā ir pirmā uzvara, tas ir ļoti svarīgi. Dienās starp spēlēm strādājām pie saspēlēm, kas šodien nostrādāja. Tas dos papildu pārliecību. Apsveicu komandas biedrus un treneru kolektīvu ar pirmo uzvaru. Cerams, ka priekšā ir vēl daudz uzvaru," preses konferencē sacīja Dārziņš.

Salīdzinājumā ar sezonas pirmajām divām spēlēm komandas galvenais treneris Pēteris Skudra veica izmaiņas uzbrukuma virknējumos. Tas deva augļus skaitliskajā vairākumā.

"Taktiskās norādes, kuras gatavojām treniņos, daļēji strādāja. Prieks, ka čaļi ir spēlē koncentrējušies - lai vai kā tā kombinācija veidojas, viņi situācijās reaģē pareizi. Esam priecīgi, ka iemetām gan tādus vārtus, kādus bijām trenējuši, gan nestandarta situācijās."

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs piektdien, kad "Arēnā Rīga" pretī stāsies Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu