VIDEO ⟩ Osaka un Breidija iekļūst "US Open" pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Naomi Osaka
Naomi Osaka Foto: Reuters/ScanPix

Japānas vadošā tenisiste Naomi Osaka otrdien "US Open" ceturtdaļfinālā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, kā rezultātā viņai nākamajā kārtā pretim stāsies vēl viena amerikāniete Dženifera Breidija.

Ranga devītā rakete un turnīrā ar ceturto numuru izliktā Osaka ceturtdaļfinālā ar 6-3, 6-4 uzvarēja amerikānieti Šelbiju Rodžersu (WTA 93.).

Pirmajā setā Osaka izšķirošo pārsvaru ieguva astotajā geimā, bet otrajā setā spēli izdevās lauzt jau trešajā geimā.

Pusfinālā 2018.gada "US Open" čempionei būs jātiekas ar vēl vienu amerikānieti Breidiju (WTA 41.), kura ar 6-3, 6-2 uzvarēja Putincevu (WTA 35.), kurai bija piešķirts 23.numurs. 

Breidija turnīrā izlikta ar 28.numuru un līdz šim turnīrā vēl nav zaudējusi nevienu setu.

Zīmīgi, ka iepriekšējās trijās tikšanās reizēs Osaka amerikānietei vienmēr bija zaudējusi.

Osaka "US Open" pusfinālu sasniegusi otro reizi karjerā.

"Man šķita, ka viņai būs priekšrocība, jo man Rodžersu vēl iepriekš karjerā nebija izdevies uzvarēt. Visu iepriekšējo turnīru atmiņas vēl ir palikušas manā galvā, tāpēc šo es uzskatu kā mazu atriebību," pēc panākuma ceturtdaļfinālā teica Osaka.

ASV atklātajā čempionātā Covid-19 pandēmijas dēļ nepiedalās vairākas tenisa zvaigznes, tajā skaitā Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko. No šī gada turnīra dalību atsauca vairākas favorītes, piemēram, pērnā gada čempione Bjanka Andresku, Simona Halepa, Ešlija Bārtija, Kiki Bertensa, Jeļena Svitoļina un citas augsta līmeņa tenisistes.

Ņujorka martā un aprīlī bija viena no vissmagāk cietušajām ASV pilsētām, kad Covid-19 epidēmija pārņēma ASV. Pagaidu slimnīca pat tika iekārtota ASV Tenisa centra iekštelpu laukumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu