Mesi "Barcelona" rindās atgriezies kopējos treniņos

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas virslīgas futbola kluba "Barselona" zvaigzne argentīnietis Lionels Mesi trešdien atgriezās Barselonas vienības kopējos treniņos, vēsta klubs.

Atšķirībā no pirmdienas, kad 33 gadus vecajai superzvaigznei bija jātrenējas vienatnē saskaņā ar "La Liga" koronavīrusa protokolu, trešdien viņš pievienojās pārējiem futbolistiem jaunā trenera Ronalda Kūmana vadītajā treniņā.

Kluba paziņojumā ziņots, ka kopējā grupā treniņos atgriezās arī Filipe Koutinju, Serhio Buskets, Frenkijs de Jongs un Ansu Fati.

Mesi Katalonijas klubā aizvadīs vēl vienu sezonu.

Argentīnas superzvaigzne pagājušajā nedēļā ar rūgtumu paziņoja, ka paliek klubā, piebilstot: "Ir jauns treneris un jaunas idejas. Tas ir labi, bet mums jāskatās, kā komanda tās apgūs un vai tas ļaus mums konkurēt augstākajā līmenī."

Mesi diskomforts klubā vēl ir palielinājies, jo paredzams, ka viņa divi tuvākie draugi Barselonā - Luiss Svaress un Arturo Vidals - pievienosies attiecīgi Turīnas "Juventus" un Milānas "Inter" vienībām.

Kūmana pirmā spēle kopš Enrikes Setjena nomaiņas pēc pagājušā mēneša pazemojošās 2:8 sagrāves Čempionu līgā pret Minhenes "Bayern" ir paredzēta sestdien. Tā būs pārbaudes spēle pret vārdā nenosauktu trešās divīzijas klubu.

Mesi augusta beigās informēja klubu par vēlmi pamest komandu, taču vismaz uz vienu sezonu paliks Barselonā.

Pirmo reizi kopš 2007./2008.gada sezonas "Barcelona" palika bez tituliem.

Mesi un kluba līgumā ir atruna, ka katru sezonu līdz 31.maijam futbolistam ir tiesības lauzt vienošanos bez izpirkuma maksas. Mesi advokāti uzskatīja, ka argentīnietim šogad ir tiesības to darīt vēlāk, jo sezona tika pabeigta vien augustā, bet klubs bija pretējās domās.

33 gadus vecā Mesi līguma izpirkuma maksa ir 700 miljoni eiro un līgums noslēgsies nākamā gada jūnijā.

Mesi karjeras laikā sešas reizes ieguvis "Ballon d’Or" balvu, ko pasniedz gada labākajam futbolistam Eiropā. Viņš "Barcelona" komandai palīdzējis desmit reizes uzvarēt Spānijas čempionātā un iegūt četras UEFA Čempionu līgas trofejas.

Ar "Barcelona" komandu viņš ir kopš 13 gadu vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu