"Rīgas" hokejisti viesos izrauj uzvaru trešajā periodā

CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, HK "Rīga"

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" trešdien 2020./2021.gada sezonas trešajā spēlē svinēja uzvaru Tulā, uzvaru panākot pēdējā trešdaļā.

"Rīga" viesos ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) pārspēja Novomoskovskas "Mihailova Akadēmiju".

Rezultātu 48.minūtē pēc Ņikitas Mateiko piespēles atklāja Robers Vorona, bet 53.minūtē vārtu starpību dubultoja Rudolfs Polcs, kuram asistēja Kārlis Bucenieks un Daņila Larionovs.

Vārtos Ēriks Vītols "sausā" nostāvēja, atvairot visus 32 mājinieku metienus.

Pēc šīs cīņas rīdzinieki ar četriem punktiem trijos mačos noteikti pakāpsies augstāk par pašreizējo astoto vietu Rietumu grupā.

Šī bija "Rīgas" trešā no astoņām izbraukuma spēlēm sezonas ievadā. Atkārtotā cīņa ar Novomoskovskas klubu notiks ceturtdien.

Jau ziņots, ka aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Latvijas komanda uz sezonas pirmo izbraukumu devusies ar 25 hokejistiem, starp kuriem trīs ir vārtsargi, astoņi spēlē aizsarga pozīcijā, bet pārējie 14 ir uzbrucēji.

Kopā ar komandu izbraukumā slimības dēļ nedevās uzbrucējs Deniss Fjodorovs, bet Ņikita Sažko palika Rīgā, lai turpinātu trenēties. Uzbrucējam Jānim Švanenbergam pirmais izbraukums jāizlaiž šī brīža Krievijas ieceļošanas noteikumu dēļ. Uzbrucējs komandai pievienojās vēlāk, bet ieceļošanas saraksts Krievijas pusei bija jāiesniedz desmit dienas pirms iebraukšanas valstī.

Vārtsargs Bruno Brūveris, aizsargs Ernests Ošenieks un uzbrucējs Patriks Zabusovs trenējas kopā ar KHL komandu "Dinamo".

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv".

"Rīga" sastāvs sezonas pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Reinis Liepiņš, Ēriks Vītols, Svens Sokolovskis;

Aizsargi: Artūrs Andžāns, Artūrs Brikmanis, Emīls Ginters, Ņikita Mateiko, Rūdolfs Spilva, Harijs Šmits, Miks Tumānovs, Rolans Vasiļjevs;

Uzbrucēji: Ričards Benislavskis, Aleksandrs Biškins, Kristers Brauns, Kārlis Bucenieks, Daņila Larionovs, Rihards Liģis, Gustavs Millers, Mikus Mintautišķis, Rūdolfs Polcs, Gļebs Prohorenkovs, Antons Siņegubovs, Kristaps Skrastiņš, Roberts Vorona, Kaspars Ziemiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu