Čempione "Raptors" ar "Celtics" dueļa uzvarētāju noskaidros izšķirīgajā mačā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja pagājušās sezonas čempionvienība Toronto "Raptors" un Losandželosas "Clippers". 

"Raptors" basketbolisti Austrumu konferences pusfināla sērijas sestajā spēlē otrajā pagarinājumā ar 125:122 pieveica Bostonas "Celtics", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-3. 

Uzvarētāju labā Kails Laurijs guva 33 punktus, Normans Pauels iemeta 23, bet Freds Vanvlīts pievienoja 21 punktu, deviņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. 

Tikmēr "Celtics" rindās Džeilens Brauns guva 31 punktu un savāca 16 atlēkušās bumbas, kamēr 29 punkti, 14 bumbas zem groziem un deviņas rezultatīvas piespēles Džeisonam Teitumam, bet ar "triple-double" atzīmējās Markuss Smārts - 23 punkti, 11 atlēkušās bumbas un 10 rezultatīvas piespēles. 

"Tā bija lieliska basketbola spēle," pēc mača ESPN citēts "Celtics" galvenas treneris Breds Stīvenss. 

Šī pāra uzvarētāja Austrumu konferences finālā spēkiem mērosies ar Maiami "Heat". 

Rietumu konferences pusfināla sērijas ceturtajā spēlē uzvaru svinēja Losandželosas "Clippers" komanda, kas ar 96:85 apspēlēja Denveras "Nuggets", sērijā panākot 3-1. 

Uzvarētājiem 30 punkti, 11 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles Kavai Lenardam, Montrezs Harels guva 15 punktus, bet Lū Viljamss pievienoja 12. 

Lenardam pietrūka vienas rezultatīvas piespēles līdz karjeras pirmajam "triple-double" izslēgšanas spēlēs. 

"Nuggets" labākais vīrs laukumā ar gūtiem 26 punktiem un savāktām 11 bumbām bija Nikola Jokičs, bet 18 punktus pievienoja Džamals Marejs. 

"Clippers" komanda priekšā atradās no paša spēles sākuma līdz finālsvilpei. 

Abās sērijās nākamās spēles tiks aizvadītas naktī uz sestdienu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu