Povetkins dzīves līmeni Krievijā vērtē augstāk nekā ASV (15)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais Krievijas bokseris Aleksandrs Povetkins uzskata, ka dzīves līmenis Krievijā ir augstāks nekā Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV). 

"Karjeras sākumposmā mani aicināja Austrālija, Vācija un arī ASV. Es atteicos," "Youtube" kanālam "Metametrica" sacīja Povetkins. 

41 gadu vecais Povetkins ir pagaidu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempions smagsvariem. Augustā viņš ar nokautu pieveica britu Diljenu Vaitu. 

"Pirmkārt, es mīlu Krieviju, gribu šeit dzīvot un dzīvošu. Viennozīmīgi. Mani apmierina virziens, kādā dodas Krievija. Es mīlu Krieviju. Kad kāds saka, ka tur.. ir tik labi... Jūs tur nemaz nedzīvojat, jūs neko nezināt," norādīja Povetkins. 

Visi pētījumi par dzīves līmeņa kvalitāti gan rāda, ka ASV tas ir ir krietni augstāks nekā Krievijā, bet Povetkins ir citās domās. 

"Lūk, Amerika... Paskatieties - tur uz ielām guļ cilvēki. Par ko mēs varam runāt? Vai arī, kad satiekat tur savējos, kuri jau tur dzīvo ilgāku laiku - viņiem acīs gandrīz vai ir asaras. Jautā - kā ir pie jums Krievijā? Var redzēt, ka viņi ilgojas," uzskata Povetkins.  

Povetkins profesionāla boksera karjerā izcīnījis 36 uzvaras (25 nokauti), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu neizšķirtu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu