VIDEO Villjamsa un Azarenka iekļūst "US Open" pusfinālā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AFP/SCANPIX

ASV tenisiste Serēna Viljamsa un Baltkrievijas pārstāve Viktorija Azarenka trešdien sasniedza ASV atklātā tenisa čempionāta pusfinālu ("US Open").

WTA 8. rakete Viljamsa ar rezultātu 4-6 6-3 6-2 pārspēja sacensību sensāciju Bulgārijas tenisisti Cvetanu Pironkovu, kura aizvada savu pirmo turnīru kopš 2017. gada un līdz ar to pasaules rangā nav atrodama.

38 gadus vecā amerikāniete šajā mačā izpildīja 20 eisus jeb neatsitamās serves.

Viljamsa jau 11. reizi pēc kārtas sasniegusi "US Open" pusfinālu (2010 un 2017. gadā nepiedalījās), bet kopumā šajā turnīrā viņa triumfējusi sešas reizes.

Slavenajai ASV tenisistei pietrūkst viens "Grand Slam" tituls, lai panāktu rekordisti austrālieti Mārgaritu Kortu, kurai ir 24 tituli.

"US Open" pusfinālā Viljamsa tiksies ar Azarenku (WTA 27.), kura ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6-1, 6-0 pārspēja Elīzi Mertensu no Beļģijas (WTA 18.).

Azarenka sasniegusi "Grand Slam" pusfinālu pirmo reizi kopš 2013. gada. Baltkrievietei ir divi "Grand Slam" tituli - 2012. un 2013. gadā "Australian Open".

2012. un 2013. gada "US Open" finālā Azarenka piekāpās tieši Viljamsai, ar kuru būs jāspēkojas šā gada sacensību pusfinālā.

Jau vēstīts, ka "US Open" pusfinālā otrdien iekļuva japāniete Naomi Osaka (WTA 9.) un amerikāniete Dženifera Breidija (WTA 41.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu