Durants: Porziņģis ir sīksts. Viņam ir superzvaigznes potenciāls (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants un Kristaps Porziņģis
Kevins Durants un Kristaps Porziņģis Foto: AFP/Scanpix/TVNET kolāža

Kristaps Porziņģis ir sīksts un viņam ir Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigznes potenciāls, podkāstā "J.J. Redick on Redick’s The Old Man and the Three" sacīja Rodiona Kuruca komandas biedrs Kevins Durants no Bruklinas "Nets".

Durantam uzdeva jautājumu, kuri jaunie spēlētāji viņu pārsteidz? Viņš nosauca trīs spēlētājus, tostarp Latvijas basketbolistu no Dalasas "Mavericks" komandas.

Vispirms viņš uzslavēja divus ASV basketbolistus, bet plašāk viņš komentēja Porziņģa sniegumu.

"Devonte Greiems mani pārsteidz. Godīgi sakot, man šķita, ka viņš līgā nemaz nespēlēs. Nu viņš ir attīstījies par ļoti labu spēlētāju," sacīja Durants.

25 gadus vecais Greiems šosezon Šarlotas "Hornets" komandā vidēji mačā guva 18,2 punktus, veica 7,5 rezultatīvas piespēles un trāpīja 3,5 tālmetienus.

Greiema progress ir ievērojams, jo pagājušajā sezonā, kas viņam bija pirmā NBA spēlētāja karjerā, viņš vidēji guva tikai 4,7 punktus.

"Zeks Lavīns - domāju, ka viņam ir superzvaigznes potenciāls. Tāpat arī Kristapam Porziņģim," uzskata Durants.

25 gadus vecais Lavīns šosezon Čikāgas "Bulls" sastāvā vidēji spēlē guva 25,5 punktus. 

Savukārt 25 gadus vecais Porziņģis šosezon regulārajā čempionātā vidēji guva 20,4 punktus, izcīnīja 9,5 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,0 metienus.

Orlando izveidotajā "burbulī", kur komandas pulcējās pēc pārtraukuma, kas bija pavasarī Covid-19 pandēmijas dēļ, Porziņģis spēlēja vēl labāk.

"Vērojot viņu "burbulī", kad viņš bija vesels - tas bija neticami. Viņš prot ātri izpildīt metienus, turklāt ar labu precizitāti. Viņš labi kustās. Viņš ir sīksts, daudzi to nesaka, bet es to redzu. Viņš grib spēlēt ar spēku. Šiem puišiem sekoju līdzi. Viņi sākotnē būs spēks," teica Durants.

2017. un 2018. gada NBA čempions un finālsērijas MVP jeb vērtīgākais spēlētājs pirms dažiem gadiem Porziņģim iedeva iesauku "Vienradzis". Durants tādējādi slavēja Porziņģi, kurš, viņaprāt, ir unikāls spēlētājs. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu