Krievijas hokeja funkcionārs par "Jokerit": Tā uzvesties nedrīkst! (11)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievu hokeja funkcionārs Leonīds Vaisfelds uzskata, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadībai jāpieņem stingrāki mēri pret Helsinku "Jokerit" komandu.

"Jokerit" komanda sezonas sākumā atteicās doties uz Minsku, kur bija jāaizvada sezonas pirmais mačs pret vietējo "Dinamo". Par šo soli Helsinku komandai tika piešķirts tehniskais zaudējums.

Savukārt piektdien komandai Somijas varas iestādes lika doties divu nedēļu karantīnā, tāpēc jāpārceļ piecas "Jokerit" spēles.

Vaisfelds abus šos gadījumus uzskata par "Jokerit" patvaļu, ko vajadzētu iegrožot KHL vadībai.

"Nezinu, cik ilgi vēl KHL to pacietīs, jo problēmu ar "Jokerit" ir daudz. Tad viņi jauc iekšā politiku, tad paši dodas karantīnā, liekot pārcelt spēles. Man jau pavasarī nepatika forma, kādā viņi paziņoja par izstāšanos no Gagarina kausa izcīņas," pikts bija Vaisfelds.

"Pavasarī viņi līgu nolika fakta priekšā - tālāk nespēlēsim un viss. Tagad ir tas pats. Tā uzvesties nedrīkst! Vajag padomāt ne tikai par sevi, bet arī par pretiniekiem, līgu."

Krievijas medijos publicētajos Vaisfelda izteikumos ir daudz kritikas, taču viņš tomēr nav pilnībā par "Jokerit" sodīšanu bargākajā iespējamajā veidā. Viņš uzskata, ka piecus pārceltos mačus komandai tomēr jāļauj aizvadīt vēlāk, nevis jāpiešķir pieci tehniskie zaudējumi.

"Jokerit" ar trīs spēlēs izcīnītiem četriem punktiem šobrīd atrodas KHL Rietumu konferences ceturtajā vietā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu