Dalasas "Stars" vairs tikai solis līdz Stenlija kausa finālam

CopyDraugiem X Whatsapp
Dalasas "Stars" hokejisti.
Dalasas "Stars" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Stars" komanda sestdien nonāca vienas uzvaras attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa fināla.

Dalasas hokejisti Rietumu konferences fināla ceturtajā spēlē ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) uzveica Vegasas "Golden Knights", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Visi trīs vārti tika gūti otrajā periodā. Vispirms astotajā minūtē Aleks Martiness ar metienu bez ripas apstādināšanas vairākumā panāca 1:0  Lasvegasas vienības labā.  

Četras minūtes vēlāk "Golden Knights" kļūdījās savā zonā, un pie ripas vārtu priekšā nonāca Džo Pavelskis, kurš ar nūjas lāpstiņas neērto pusi to pārcēla pāri pretinieku vārtsargam - 1:1. Kad līdz perioda beigām bija palikusi nepilna minūte, Džeimijs Bens vairākumā nonāca pie atlēkušās ripas un raidīja to mērķī, izvirzot vadībā Dalasas komandu.

"Stars" vārtsargs Antons Hudobins šajā spēlē atvairīja 32 no 33 pretinieku mestajām ripām, kamēr aizsargs Esa Lindels bloķēja septiņus metienus.

Sērijas nākamā spēle notiks pirmdien.

Austrumu konferences finālā Tampabejas "Lightning" atrodas vadībā ar 2-1 pret Ņujorkas "Islanders".

Toronto un Edmontonā vispirms notika 24 komandu izslēgšanas turnīrs, cīņu par Stenlija kausu turpinot 16 vienībām. Vispirms komandas "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīja sērijas līdz trim uzvarām, bet pēc tam pārgāja uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu