Maratonskrējējs Serjogins labo savu personīgo rekordu

CopyDraugiem X Whatsapp
Dmitrijs Serjogins.
Dmitrijs Serjogins. Foto: https://www.facebook.com/vilniusmarathon

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējējs Dmitrijs Serjogins svētdien ar jaunu personīgo rekordu izcīnīja uzvaru Viļņas maratonā.

Līvānietis distanci veica divās stundās 19 minūtēs un 49 sekundēs, savu aizpērn Valmierā sasniegto rezultātu labojot par divām minūtēm un 25 sekundēm.

Serjogina svētdien sasniegtais rezultāts vienlaikus ir šīs sezonas ātrākais maratona skrējiens starp Latvijas sportistiem. Pašmāju ātrāko maratona skrējēju sarakstā viņš pakāpies uz 12.vietu.

Lietuvas galvaspilsēta Serjoginam ir gana veiksmīga, jo pērn viņš Viļņā laboja savu personīgo rekordu pusmaratonā, distanci veicot vienā stundā piecās minūtēs un 13 sekundēs.

Svētdien maratonā notikušajās sacensībās otrās vietas ieguvējs Andrjus Jakševičjus viņam zaudēja sešas minūtes un 11 sekundes.

Sieviešu konkurencē uzvarēja iepriekšējo divu olimpisko spēļu dalībniece Diana Lobačevske, kura finišēja pēc divām stundām 39 minūtēm un 40 sekundēm.

Pusmaratonā ceturto vietu izcīnīja sporta klubu "Tērauds" pārstāvošais vācietis Jons Folkenands. Rīgā studējošais sportists ar vienu stundu 11 minūtēm un 32 sekundēm laboja personīgo rekordu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu