"Hokejs bez skatītājiem" ierindo Indraši starp nedēļas neveiksminiekiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

"Telegram" kanāls "Hokejs bez skatītājiem" ierindojis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucēju Miku Indraši starp pieciem visneveiksmīgāk spēlējušajiem hokejistiem pagājušajā nedēļā. 

Indrašis iekļauts piektajā vietā. Pagājušajā nedēļā viņš trijos mačos ar rezultativitāti neatzīmējās, bet lietderības koeficients bija -3. Tāpat "Dinamo" uzbrucējs nopelnīja divas soda minūtes. 

Trīs spēlēs Indrašis veica četrus metienus pa pretinieku sargātajiem vārtiem, lika lietā vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu. 

Par visneveiksmīgāk spēlējušo hokejistu atzīts Minskas "Dinamo" vārtsargs Dominiks Furhs, kurš trīs mačos piedzīvoja divus zaudējumus, turklāt savos vārtos ielaida 13 ripas. Vidēji mačā viņš zaudēja 4,38 vārtus un atvairīja vien 83,1% pretinieku metienus. 

Tikmēr par nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Omskas "Avangard" vārtsargs Emīls Garipovs, Jaroslavļas "Lokomotiv" aizsargs Rušans Rafikovs, uzbrucējs Miro Altonens no Sanktpēterburgas SKA, bet par labāko jauno spēlētāju nosaukts Pekinas "Kunlun Red Star" uzbrucējs Germans Šaporevs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu