Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Bērziņš: Man ļoti patīk spēlēt Skudras vadībā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Daniels Bērziņš
Daniels Bērziņš Foto: www.dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" hokejistam Danielam Bērziņam ļoti patīk spēlēt galvenā trenera Pētera Skudras vadībā, pirmdien pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē neslēpa uzbrucējs.

Rīgas "Dinamo" pirmdien trešajā trešdaļā izsēja trīs vārtu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu jaunās KHL sezonas pirmajā izbraukuma spēlē. Rīdzinieki ar 3:4 papildlaikā piekāpās Novosibirskas "Sibirj" vienībai.

Bērziņš šajā mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli. Pēc pirmā perioda rezultāts bija 0:0, bet pēc otrās trešdaļas Rīgas "Dinamo" atradās 3:0 vadībā.

"Uzsākām spēli ne tā, kā vēlējāmies. Varbūt pat miegains bija pirmais periods. Momenti bija gan viņiem, gan mums, bet tādi.. ne šur, ne tur. Labi, ka otro periodu iesākām ar golu. Tad ātri sekoja otrais vārtu guvums. Otrā trešdaļa bija laba, rezultatīva," kluba mājaslapā citēts Bērziņš.

"Trešajā periodā, kad zaudējām pirmos vārtus, bija jāsāk spēlēt uzmanīgāk un aizmirsām nedaudz par uzbrukumu. "Sibirj" ļoti labi nospēlēja ar ripu, un viņiem izdevās rezultātu izlīdzināt."

21 gadu vecais hokejists atzīst, ka viņam patīk spēlēt Rīgas "Dinamo" jaunā galvenā trenera Pētera Skudras vadībā.

"Man ļoti patīk spēlēt Pētera Skudras vadībā. Nav tā, ka viss būtu jauns vai neredzēts. Ir lietas, kas ir arī iepriekš darītas. Protams, katram trenerim ir savi uzskati un paņēmieni, bet esmu ļoti labi iejuties," teica Bērziņš.

Izbraukuma spēļu sērijas turpinājumā trešdien paredzēta tikšanās ar Habarovskas "Amur". Mača sākums plānots plkst. 12.00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu