NBA treneris: Vestbruks nav piemērots nevienai komandai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: EPA/Scanpix

Kāds Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences treneris, kurš vēlējās palikt anonīms, "HoopsHype" žurnālistam Maiklam Skoto izteicies par Rasela Vestbruka (Hjūstonas "Rockets") lietderību. 

"Mans viedoklis ir tāds, ka Vestbruks ir slikts variants jebkurai līgas komandai. Viņam laukumā ir jābūt pirmajai vijolei, viņam nepieciešama bumba. Vestbrukam ir grūti spēlēt bez bumbas. Nav labi, ja komandā ir divi spēlētāji, kuriem visu laiku ir vajadzīga bumba. Varbūt tas ir reāli, bet man šķiet, ka labāk, ja komandā ir divi stabili spēlētāji nekā viens Vestbruks," norādīja Skoto sarunas biedrs. 

31 gadu vecais Vestbruks ir viens no NBA vislabāk pelnošajiem spēlētājiem. Viņa un komandas biedra Džeimsa Hārdena rokās bumba ir visvairāk starp visiem Teksasas kluba basketbolistiem. 

"Rockets" viņš pārstāv kopš 2019. gada. Pirms tam 12 sezonas saspēles vadītājs pavadīja Oklahomasitijas "Thunder" rindās. 

Vestbruks 2017. gadā tika atzīts par līgas vērtīgāko spēlētāju. Tiesa, viņam nereti tiek pārmesta pārāk savtīgā spēlē un ka pārāk koncentrējas savas statistikas krāšanai, nevis spēlē komandas interesēs. 

Šosezon viņš vidēji spēlē guva 27,2 punktus un savāca 7,9 atlēkušās bumbas zem groziem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu