LTFA pieņem lēmumu nodot telpu futbola sacensību organizēšanu atpakaļ LFF

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) valdes sēdē pirmdien pieņemts lēmums atteikties no telpu futbola sacensību organizēšanas un nodot šīs tiesības atpakaļ Latvijas Futbola federācijai (LFF), vēstīts LTFA tīmekļa vietnē.

Pirmdienas LTFA valdes sēdē pēc LTFA izpilddirektora Jāņa Nartiša ziņojuma un valdes locekļu diskusijas, kā arī ņemot vērā šī brīža LTFA administratīvo resursu, LTFA valde nolēma atteikties no LTFA deleģētajām tiesībām organizēt telpu futbola sacensības un nodot tās atpakaļ LFF, tādējādi laužot sadarbības līgumu starp LFF un LTFA.

Par LTFA valdes sēdē pieņemto lēmumu LTFA ir informējusi LFF.

"Ņemot vērā, ka līdz Latvijas čempionāta sākumam telpu futbolā ir atlikušas divas nedēļas, tas ir gana negaidīti, taču kuluāros tādas runas jau cirkulēja," pirms šodienas LFF valdes sēdes sarunā ar aģentūru LETA teica LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Viņš apstiprina, ka lielākā LTFA ir cilvēku resursa problēma.

"Nav finansiālo sankciju (par sadarbības līguma starp LTFA un LFF laušanu), taču ir organizatoriskie izdevumi, kuri tagad būs jāmenedžē," saka Pukinsks.

Jautājums tiks skatīts šodienas LFF valdes sēdē.

Gaidot LTFA ikgadējo kongresu, viens no prezidenta amata kandidātiem "Tukums 2000"/TSS telpu futbola komandas menedžeris Edijs Joksts mēneša sākumā vēstulē ir atsacījies no dalības prezidenta vēlēšanās.

Tāpēc valde pirmdien uzklausīja vienīgā palikušā kandidāta Igora Jaceviča vīziju par organizācijas tālāko darbību.

LTFA ikgadējais kongress sāksies 21.septembrī, plkst.12, "Elektrum" Olimpiskajā centrā. Dienaskārtībā ir prezidenta un valdes vēlēšanas, kā arī organizācijas turpmākās darbības jautājumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu