Kazahstānā aizturēts MMA cīkstonis, kurš aicināja šaut pa helikopteriem...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kazahstānas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Kuats Hamitovs nogādāts Almati policijas pārvaldē par aicinājumu sociālajos medijos uz vardarbību. Par to informē izdevums "Liter", atsaucoties uz Almati policijas preses dienestu.

Hamitovs sociālajos tīklos publicēja video, kurā viņš mudināja sist dezinfekciju veicējus un šaut uz helikopteriem. Pēc viņa domām, tie indē cilvēkus.

"Mēs esam kā karā. Ja mēs apturēsim šos cilvēkus, izglābsim tūkstošus. Tāpēc es lūdzu, lai ikviens no mums darītu visu iespējamo, lai vīruss neatgrieztos un atkal nesāktu indēt tautu. Uz priekšu," uzsvēra cīkstonis. 

Viņš aicināja cilvēkus, kuriem mājās ir automāti, šaut par helikopteriem un brutāli sist cilvēkus, kuri veic dezinfekciju.

Par šo kūdīšanu viņš tika aizturēts. 

"Sociālo tīklu monitoringa laikā tika atklāts video ar pilsoņa K. Hamitova piedalīšanos par aicinājumiem uz vardarbību. Šis fakts ir reģistrēts Vienotajā pirmstiesas izmeklēšanas reģistrā saskaņā ar Kazahstānas Republikas Kriminālkodeksa 272. panta 3. daļu - "Masu nekārtības". Hamitovs tika nogādāts Almati policijas pārvaldē, lai veiktu attiecīgās procesuālās darbības," paziņoja policija.

32 gadus vecais Hamitovs savas MMA karjeras laikā izcīnījis 20 uzvaras, piedzīvojis sešus zaudējumus un divreiz cīnījies neizšķirti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu