"Arsenal" pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Obamejangu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pjērs Emeriks Obamejangs
Pjērs Emeriks Obamejangs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas komandai Londonas "Arsenal" savā sastāvā izdevies noturēt uzbrukuma līderi Pjēru Emeriku Obamejangu, kurš piekritis jaunam trīs gadu līgumam.

Vēl pirms pagājušās sezonas beigām futbola aprindās mēļoja, ka Obamejangs nākamsezon varētu spēlēt citā komandā. Otrdien Londonas vienība kliedēja visas tenkas, ar uzbrucēju noslēdzot jaunu trīs gadu līgumu.

"Līguma parakstīšana ar šo īpašo komandu nekad netika apšaubīta," sociālajos tīklos vēsta futbolista ieraksts. "Pateicoties faniem, komandas biedriem, ģimenei un visiem pārējie, šeit es jūtos iederīgs."

"Es ticu "Arsenal". Kopā varam sasniegt lielas lietas. Priekšā vēl ir daudz kas satraucošs, tāpēc esmu pārliecināts, ka labākais vēl ir priekšā."

31 gadu vecais uzbrucējs "Arsenal" komandā 111 spēlēs izcēlies ar 72 vārtiem. Arī vienības galvenais treneris Mikels Arteta norādīja, ka šis darījums bijis īpaši svarīgs.

"Viņš ir lielisks spēlētājs ar vienreizēju domu gājienu. Domāju, ka spēlētājs, kurš ar vismazāko spēļu skaitu sasniedzis 50 vārtu robežu "Arsenal" komandā, par sevi pasaka daudz," klubs citē Artetas teikto. "Viņš ir komandas līderis un nozīmīga daļa no tā, ko būvējam."

Augusta pirmajā dienā Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālspēlē "Arsenal" ar 2:1 uzvarēja citu šīs pilsētas komandu "Chelsea". 

Abus vārtus "Arsenal" rindās iesita Obamejangs, kurš par nosacītu varoni kļuva arī Anglijas Superkausa finālā, kad "Arsenal" pamatlaikā spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Liverpool".

Abi klubi šajā duelī aizvadīja "pendeļu" sēriju, kurā pārāki ar 5:4 bija londonieši. Obamejangs bija viens no futbolistiem, kurš nekļūdīgi izpildīja soda sitienu.

"Arsenal" pagājušā sezonā Anglijas premjerlīgā ierindojās astotajā pozīcijā, bet šo sezonu iesāka ar panākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu