"Rīgas" hokejisti atgriežas uz uzvaras takas

CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga" komanda
HK "Rīga" komanda Foto: hk Rīga

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" ceturtdien Mitiščos pieveica "Atlant" vienību.

"Rīga" pieveica "Atlant" ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0).

Vārtus rīdziniekiem 21.minūtē pēc Kārļa Bucenieka un Mika Tumanova piespēlēm guva Rūdolfs Polcs, bet 39.minūtē pēc Roberta Voronas un Kristera Brauna piespēlēm ar metienu zem pārliktņa izcēlās Ņikita Mateiko, kuram mājinieki no savas zonas vidus ļāva precīzi mest.

79 sekundes pirms mača beigām Rihards Liģis nepārspēja mājinieku vārtsargu piešķirtajā "bullītī".

Tomēr 19 sekundes pirms mača beigām izgājienā diviem pret vienu mājinieku aizsargu pēc Denisa Fjodorova piespēles vārtus guva Kristaps Skrastiņš.

"Sausā" spēle, atvairot 29 mājinieku metienus, Ērikam Vītolam.

Mājinieku centieni atspēlēties nebija auglīgi.

Rīgas komanda ar astoņiem punktiem septiņās spēlēs Rietumu konferencē pakāpusies uz sesto vietu 17 komandu konkurencē.

Arī nākamo spēli "Rīga" piektdien Mitiščos aizvadīs ar "Atlant" vienību.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Latvijas komanda uz sezonas pirmo izbraukumu devusies ar 25 hokejistiem, starp kuriem trīs ir vārtsargi, astoņi spēlē aizsarga pozīcijā, bet pārējie 14 ir uzbrucēji.

Kopā ar komandu izbraukumā slimības dēļ nedevās uzbrucējs Deniss Fjodorovs, bet Ņikita Sažko palika Rīgā, lai turpinātu trenēties. Uzbrucējam Jānim Švanenbergam pirmais izbraukums jāizlaiž šī brīža Krievijas ieceļošanas noteikumu dēļ. Uzbrucējs komandai pievienojās vēlāk, bet ieceļošanas saraksts Krievijas pusei bija jāiesniedz desmit dienas pirms iebraukšanas valstī.

Vārtsargs Bruno Brūveris, aizsargs Ernests Ošenieks un uzbrucējs Patriks Zabusovs trenējas kopā ar KHL komandu "Dinamo".

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu