Bičevskim rezultatīva piespēle Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: www.bkboleslav.cz

Latviešu uzbrucējs Māris Bičevskis svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Čehijas ekstralīgas mačā, palīdzēdams "Mlada Boleslav" svinēt uzvaru.

"Mlada Boleslav" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:2, 3:0) pārspēja Česke Budejovices "Madeta Motor" komandu.

Bičevskis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trešā perioda vidū, kad palīdzēja panākt 3:2 jeb gūt uzvaru nesošos vārtus. Viņš uz ledus pavadīja 11 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja astoņos no 17 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tāpat uzvaru svētdien svinēja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) uzvarēja Karlovi Vari "Energia". Turpretī zaudējumu cieta aizsargu Uvja Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas mājās ar 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) atzina Hradeckrālovas "Mountfield" pārākumu. Šie trīs hokejisti palika bez punktiem savu komandu spēlēs. 

Tikmēr Ralfa Freiberga pārstāvētajai Brno "Kometa" komandai tuvākās spēles ir pārceltas, jo klubā konstatēts Covid-19 uzliesmojums. Kluba īpašnieks Libors Zabranskis paziņojis, ka pozitīvi Covid-19 testi bijuši 22 personām - hokejistiem, komandas personālam un darbiniekiem.

Šosezon Čehijas spēcīgākajā līgā spēlē 14 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu