"Latvijas Universitātes" komandā paliks divi pērn vienībā spēlējušie basketbolisti

CopyDraugiem X Whatsapp
LU basketbolisti.
LU basketbolisti. Foto: https://www.bk.lu.lv/

Latvijas-Igaunijas apvienotā čempionāta (LIBL) komanda "Latvijas Universitāte" (LU) sastāvā gaidāmajai sezonai paturējusi līdzšinējos kluba spēlētājus Albertu Putānu un Arvīdu Dambenieku, ziņo vienība.

Putāns aizvadītajā sezonā "Latvijas Universitātes" komandā LIBL čempionātā laukumā devās 26 spēlēs, vidēji nospēlējot nedaudz mazāk par 19 minūtēm.

Sev atvēlētajā laikā basketbolists caurmērā guva 5,2 punktus un izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas. 

"Esmu pateicīgs, ka arī nākamo sezonu aizvadīšu zili baltajās formās LU sastāvā. Šajā komandā jūtos kā mājās un ticu, ka jaunajā sezonā varam sasniegt labus rezultātus," pēc pievienošanās komandai teica Putāns. "Nevaru sagaidīt, kad atkal varēs spēlēt savu skatītāju priekšā"

Dambenieks aizvadītajā sezonā LU sastāvā piedalījās 15 LIBL čempionāta spēlēs un laukumā pavadīja nedaudz mazāk par 11 minūtēm spēlē. 

Basketbolists caurmērā guva 1,8 punktus un izcīnīja 1,0 atlēkušo bumbu.

"Turpinu spēlēt LU komandā, jo tā ir lieliska iespēja apvienot augstāko izglītību ar sportu. Liela daļa no komandas spēlētājiem turpina arī spēlēt LU komandā, tādējādi nostiprinot vēl vairāk komandas kodolu. Darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai izcīnītu pēc iespējas augstāku vietu Latvijas-Igaunijas basketbola līgā," pauda Dambenieks.

Abi basketbolisti karjeras laikā pārstāvējuši Latvijas U-20 izlasi.

LU komandā arī nākamsezon būs redzams Kārlis Žunda.

LU pagājušā sezonā apvienotajā čempionātā ierindojās 13.vietā starp 14 komandām, kas noslēdza turnīru, bet Latvijas Basketbola līgā šāds sniegums ļāva ierindoties sestajā vietā starp septiņām komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu