Rīgas "Dinamo" būs jāievēro 14 dienu karantīna (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" būs jāievēro 14 dienu karantīna, otrdien preses konferencē paziņoja Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors, epidemiologs Jurijs Perevoščikovs.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" komandā ir vismaz 12 Covid-19 inficēšanās gadījumi.

"Pie šādiem apstākļiem diez vai kādi izņēmumi būtu iespējami," runājot par to, vai karantīnā būtu jāatrodas visai komandai, sacīja Perevoščikovs. "Ar katru individuālo gadījumu notiek darbs, lai apzinātu, ar kuriem cilvēkiem konkrētie spēlētāji ir kontaktējušies. SPKC rekomendācijas ir skaidras."

"Lielākoties inficēšanās konstatēta hokejistiem. Viņi visi ir savstarpēji saistīti," norādīja Perevoščikovs.

Pēc pašreizējiem aprēķiniem, ievērojot 14 dienu karantīnu, Rīgas "Dinamo" komandai nāksies izlaist sešas KHL regulārā čempionāta spēles. 

Pēc Covid-19 konstatēšanas gan Rīgas "Dinamo", gan Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandās uz nenoteiktu laiku tika pārcelta otrdien plānotā spēle Rīgā.

Iepriekš Covid-19 saslimšanas dēļ pretinieku komandās tika pārceltas Rīgas "Dinamo" spēles ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik" Rīgā un Nursultanas "Baris" izbraukumā.

Nākamās spēles "Dinamo" bija ieplānotas savā laukumā 26.septembrī ar Maskavas "Dinamo", 29.septembrī ar Maskavas CSKA un 1.oktobrī ar Minskas "Dinamo".

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu