KHL turpina plosīt koronavīruss (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda
Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda Foto: Lokomotiv

Covid-19 turpina uzņemt apgriezienus Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Pēdējā laikā katru dienu pienāk jaunas ziņas par inficēšanās gadījumiem ar koronavīrusu. 

Masveida inficēšanās otrdien apstiprināta Jaroslavļas "Lokomotiv" klubā, kurā pozitīvs Covid-19 tests izrādījies aptuveni 30 hokejistiem, vēsta Krievijas sporta prese. 

Epidēmija skārusi arī "Lokomotiv" treneru korpusu. 

Latvijas uzbrucēja Gunāra Skvorcova pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star" otrdien uzvaru svinēja bez cīņas, jo līga "Lokomotiv" komandai piešķīra tehnisko zaudējumu, ziņo KHL.

Sākotnēji spēle bija plānota pirmdien, bet vēlāk tika pārcelta uz otrdienu.

"Kuņluņ Red Star" komandai šī ir pirmā uzvara šosezon, jo vienīgo punktu septiņos dueļos izdevās izcīnīt pagājušajā spēlē pret Ufas "Salavat Julajev", kas bija pārāka "bullīšos".

Līga jau iepriekš brīdināja klubus, lai sastāvam piesaista pietiekamu daudzumu hokejistu, jo spēļu pārcelšana tiks izskatīta kā pēdējā opcija. 

KHL vēsta, ka klubam tika dota viena diena, lai novērstu problēmas. Tā kā tas netika izdarīts, nolemts ievērot čempionāta reglamenta 29. artikula 15. punktu. Līga arī norādīja, ka par turpmākajām "Lokomotiv" spēlēm sekos atsevišķa informācija.

Tāpat KHL ziņo, ka "Lokomotiv" brīvprātīgi veikusi Covid-19 testus, un to rezultāti neatbilst tiem, kas veikti KHL laboratorijā.

Ar Rīgas "Dinamo" komandu līdz šim saistīti 12 Covid-19 saslimšanas gadījumi, kādēļ vienībai otrdien tika noteikta karantīna līdz 5. oktobrim.

Saslimšana ar Covid-19 skārusi arī Ufas "Salvat Julajev" komandu. Inficējies vienības līderis Markuss Granlunds un galvenais treneris Tomijs Lamsa.

Iepriekš karantīnā atradās Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", bet aizvien pašizolācijā atrodas Kazahstānas vienība Nursultanas "Baris". 

Tāpat iepriekš atceltas vairākas spēles, tostarp ar Rīgas "Dinamo" piedalīšanos. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu