"Latviešu ekspresis" Fleminas piedzīvo otro zaudējumu pēc kārtas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: Dolly Clew/ Cage Warriors www.dollyclew.com

Naktī uz piektdienu norisinājās pirmais jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "Cage Warriors" cīņu šovs kopš Covid-19 pandēmijas sākuma. Oktagonā devās arī latviešu MMA zvaigzne "Latviešu ekspresis" Madars Bertholds Fleminas, kurš piedzīvoja zaudējumu pret poli Mateušu Figlaku.

Fleminas un Figlaka cīņa notika kā trešā starp "Cage Warriors 114" vakara galvenajiem dueļiem (main card). Līdzīgi kā Fleminas, arī Figlaks primāri ir cīņas stājā piekritējs, tomēr cīņa noslēdzās parterī.

Sākoties cīņai, vairākus sitienus izdarīja Fleminas, kamēr Figlaks vairāk mēģināja atbildēt ar spērieniem pa pretinieka kājām, kas acīmredzot bija daļa no poļa plāna, lai ierobežotu latvietim ierasto kustīgumu oktagonā.

Abi cīkstoņi apmainījās ar sitieniem, reāli neapdraudot savu pretinieku. Tad Fleminas devās uzbrukumā, bet Figlakam izdevās viņu saķert un nogāzt zemē, kā rezultātā polim bija lieliska pozīcija - latvietis bija uz zemes ar muguru pret Figlaku.

Pēc neilga brīža Figlakam izdevās likt lietā žņaugšanas paņēmienu, kas sākotnēji neizskatījās pārlieku ciešs; Madaram teju izdevās no tā izkļūt, bet mirkli vēlāk šis paņēmiens jau bija saslēgts ļoti cieši. Vien minūti un 50 sekundes kopš pirmā raunda sākuma Fleminas neatlika nekas cits, kā pasist pa pretinieka roku, signalizējot, ka cīņa ir galā.

32 gadus vecajam Fleminas šis bija otrais zaudējums pēc kārtas. Šā gada martā latvietis trīs raundu cīņā piekāpās Adamam Proktoram, kurš jau sestdien cīnīsies par čempiona jostu 77 kilogramu divīzijā. Tāpat latvieša profesionālajā karjerā ir arī septiņas uzvaras.

Savukārt vakara galvenajā cīņā Lūks Šenkss uzveica Samiru Feidainu, tiekot pie čempiona jostas svara kategorijā līdz 56,7 kilogramiem. Nākamie divi "Cage Warriors" cīņu šovi norisināsies jau 25. un 26. septembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu