Tretjaks: Darīsim visu, lai 2021.gada PČ hokejā notiktu Baltkrievijā (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladislavs Tretjaks
Vladislavs Tretjaks Foto: Edijs Pālens/LETA

Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks darīs visu, lai 2021.gada pasaules čempionāts hokejā no Baltkrievijas netiktu pārcelts uz citu valsti.

2021.gada pasaules čempionāta hokejā rīkošanas tiesības pirms trim gadiem piešķīra Minskai un Rīgai. Baltkrievijā kopš augusta vidus turpinās plaši protesti pret prezidenta vēlēšanu rezultātiem, kuru ļeģitimitāti un Aleksandra Lukašenko uzvaru nav atzinušas daudzas Eiropas valstis.

Arī Latvijas valdība jau aicinājusi Starptautisko ledus hokeja federāciju (IIHF) atrast Rīgai citu partneri, ar ko kopā rīkot turnīru.

Krievijas Hokeja federācijas vadītājs Tretjaks vietējiem medijiem komentējis, ka darīs visu, lai nākamā gada pasaules čempionāts tomēr notiktu arī Minskā.

"Pagaidām IIHF vēl izskata šo jautājumu. Mēs darīsim visu, lai daļa turnīru notiktu Baltkrievijā, kā tas plānots. Šobrīd mums [Krievijas izlasei] galvenais ir sacensties. Vienalga - ar skatītājiem tribīnēs vai bez," paudis leģendārais vārtsargs.

Rīga un Minska 2017. gada maijā notikušajā balsojumā sīvā cīņā pārspēja Somijas pilsētas Helsinkus un Tamperi. Rīgā un Minskā notiks grupu turnīri un pa diviem ceturtdaļfināliem, bet pusfināli un fināls tiks aizvadīti Baltkrievijas galvaspilsētā.

Iepriekš Tretjaks pauda pārliecību, ka Krievija varētu uzņemties organizēt 2021. gada pasaules čempionātu Baltkrievijas vietā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu