Mesi Svaresam: Tu nebiji pelnījis, ka tevi tā izmet no Barselonas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas granda "Barcelona" zvaigzne Lionels Mesi paudis, ka viņam pietrūks Luisa Svaresa, un uzsvēris, ka viņš nebija pelnījis tādu atvadīšanos no Katalonijas kluba. 

Svaress savu karjeru turpinās citā "La Liga" vienībā Madrides "Atletico". 

"Barcelona" komandas galvenais treneris Ronalds Kūmans neredzēja vietu Svaresam vienības sastāvā, tāpēc abu pušu ceļi šķīrās. 

"Sāku pieņemt tavu aiziešanu, un šodien iegāju ģērbtuvē un sapratu, ka tas ir noticis. Cik grūti būs nedalīties katru dienu ar tevi gan laukumā, gan ārpus tā. Mums tevis ļoti pietrūks. Tik daudz lietu, kas nekad netiks aizmirstas," "Instagram" raksta Mesi. 

Urugvajas futbolists "Barcelona" komandā nonāca 2014. gadā. 

"Būs dīvaini tevi redzēt citas komandas kreklā un vēl dīvaināk spēlēt pret tevi. Tu biji pelnījis pienācīgu šķiršanos: viens no svarīgākajiem spēlētājiem Barselonas kluba vēsturē, trofejas un individuālās balvas... Un tu nebiji pelnījis, ka tevi tādā veidā izmet no kluba. Taču mani vairs nekas nepārsteidz. Es novēlu tev visu to labāko. Es tevi ļoti mīlu. Uz drīzu tikšanos, draugs," vēstīja Mesi. 

Svaress "Barcelona" rindās laukumā devās 283 spēlēs, kurās guva 198 vārtus. Šajā laikā viņš kļuva par Barselonas komandas trešo visu laiku labāko vārtu guvēju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu