Konors Makgregors paziņo par atgriešanos boksa ringā (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors savā "Twitter" kontā paziņojis, ka 2021. gadā atgriezīsies boksa ringā, lai cīnītos ar Meniju Pakjao. Šādu informāciju apstiprinājuši arī filipīnieša pārstāvji.

UFC prezidents Dana Vaits jau iepriekš izteicās, ka kopā ar Makgregoru strādā pie kaut kā "interesanta". Acīmredzot tā būs īra atgriešanās boksa ringā.

Makgregors savā "Twitter" kontā publicēja sēriju ar ierakstiem. Divos no tiem bija redzama arī slavenā īra saruna ar Vaitu.

Tāpat Makgregors skaidroja, ka nevienā brīdī neesot atteicies no cīņas, kā arī vēlreiz skaidroja, kāpēc lēma par labu karjeras noslēgšanai.

"Es ļoti gribēju sezonu. Vairākus pretiniekus. Tam visam bija jānotiek bez lielām pauzēm. Tad pienāca Covid-19 pandēmija un tad parādījās runas, ka man būs jāgaida līdz atkal būs iespējams pulcēt publiku. Es aizgāju no tās situācijas," rakstīja Makgregors.

Tomēr būtiskākais sekoja pašā ierakstu nobeigumā, kad īrs paziņoja, ka nākamgad cīnīsies ar boksa leģendu Meniju Pakjao.

CNN Filipīnu versija vēsta, ka cīņas norisi ir apstiprinājusi arī Pakjao nometne, tiesa, šobrīd notiekot darbs pie vienošanās par dueļa datumu. Tāpat Pakjao pārstāvji atklājuši, ka daļa no gūtajiem ienākumiem tikšot novirzīta cīņai ar Covid-19.

Makgregors savas karjeras laikā ir aizvadījis vienu profesionālu boksa cīņu, 2017. gadā piekāpjoties citai boksa leģendai - Floidam Meivezeram. Savukārt Pakjao savas karjeras laikā ir ticis pie 62 uzvarām, piedzīvojot septiņus zaudējumus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu