Rīgas "Dinamo" savainoto spēlētāju sarakstā ievietojuši 10 hokejistus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" savainoto spēlētāju sarakstā ievietojusi 10 hokejistus, vēsta līgas mājas lapa.

Vairākos KHL klubos ir konstatēta saslimšana ar Covid-19. Ierasta prakse KHL klubu vidū ir sasirgušo spēlētāju ievietošana traumēto hokejistu sarakstā. Jau iepriekš tika ziņots, ka ar Rīgas "Dinamo" komandu kopumā saistīti vismaz 12 Covid-19 saslimšanas gadījumi.

Kā minēts, Rīgas "Dinamo" traumēto spēlētāju sarakstā ir iekļauti 10 hokejisti: Džeisi Lipons, Daniels Bērziņs, Gints Meija, Endrjū O'Braiens, Deniss Paršins, Miķelis Rēdlihs, Rīss Skārlets, Patriks Zabusovs un Kristaps Zīle.

22. septembrī rīdziniekiem tika noteikta 14 dienu karantīna, kas nozīmēja nākamo sešu regulārā čempionāta spēļu izlaišanu.

Līdz šim no KHL puses novērota neviennozīmīga prakse saistībā ar karantīnā esošajām komandām un to spēļu pārcelšanu. Vairumā gadījumu mači tiek pārcelti, bet, piemēram, Jaroslavļas "Lokomotiv" par vienu no Covid-19 dēļ izlaistajām spēlēm saņēma tehnisko zaudējumu.

KHL Rīgas "Dinamo" šajā situācijā ir rekomendējusi doties laukumā ar Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlētājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu