Maksimenko komandas panākumā laukumā pavada vienu puslaiku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vitālijs Maksimenko
Vitālijs Maksimenko Foto: www.ardija.co.jp

Latvijas futbola izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko sestdien Japānas otrās līgas spēlē laukumā pavadīja 45 minūtes, kamēr viņa pārstāvētā komanda Omijas "Ardia" izcīnīja uzvaru.

"Ardia" viesos ar 4:2 (0:2) uzvarēja Kioto "Purple Sanga" un pārtrauca sešu neuzvarēto spēļu sēriju.

Maksimenko spēli sāka starta vienpadsmitniekā, taču pēc pirmā puslaika tika nomainīts. Aizsargs iepriekšējā "Ardia" spēlē nepiedalījās.

Pirmajā puslaikā mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, jo divreiz precīzs uzbrukumā bija Kazaki Nakagava. Spēles 52.minūtē 1:2 panāca Ipei Šinozuka, bet neizšķirts piecas minūtes vēlāk sekoja pēc Atsuši Kurokavas sitiena.

Uzvaras vārtus "Ardia" komandā spēles 76.minūtē iesita Hiroto Hatao, bet gala vārdu jau kompensācijas laika trešajā minūtē teica Kandži Okonuki.

Pēc 22 spēļu kārtām "Ardia" ar 29 punktiem ir 11.vietā, bet tikpat punktu ir arī pozīciju augstāk esošajai Mačidas "Zelvia", kas aizvadījusi 21 maču.

"Ardia" komanda pērn Japānas pēc spēka otrajā līgā izcīnīja trešo vietu un nopelnīja iespēju cīnīties pārspēlēs par vietu spēcīgākajā čempionātā. Omijas vienība jau pirmajā kārtā piedzīvoja zaudējumu, tāpēc arī šosezon jāspēkojas otrajā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu