Semeņistaja izcīna pirmo ITF titulu savā karjerā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja kopā ar čehieti Letīciju Pulčartovu sestdien Tunisijā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Monastiras W15 turnīra finālā izcīnīja uzvaru.

Semeņistaja kopā ar čehieti Pulčartovu finālā ar 6-2, 6-7 (6:8), 10:5 uzvarēja krievietes Darju Astakovu un Anastasiju Sukotinu, kurām bija piešķirts otrais numurs.

Par uzvaru finālā Semeņistaja ar pārinieci saņēma desmit WTA dubultspēļu ranga punktus. Semeņistajai šī ir pirmā trofeja pieaugušo konkurencē.

Arī pirms nedēļas Semeņistaja Monastiras W15 dubultspēļu turnīrā sasniedza finālu, bet pārī ar dānieti Olivije Grami neizdevās izcīnīt uzvaru.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja un Pulčartova ar 6-3, 6-2 pārspēja internacionālo duetu Diana Mihaila (Rumānija)/Darja Ļebešova (Baltkrievija), bet pusfinālā ar 6-3, 6-2 uzvarēja citu starpvalstu pāri - dāniete Olivije Grame un Baltkrievijas sportiste Šalimare Talbi, kas turnīrā bija izliktas ar ceturto numuru.

Semeņistaja (WTA 1303.) startēja arī vienspēlēs, kur turnīra pirmajā kārtā ar 3-6, 4-6 piekāpās Nīderlandes tenisistei Lianai Tranai (WTA 1009.).

Turnīrā piedalījās arī Darjas māsa Marija Semeņistaja, kura dubultspēlēs kopā ar ukrainieti Poļinu Gubinu nepārvarēja pirmo kārtu, bet vienspēlēs viņa apstājās kvalifikācijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu