Video ⟩ "Lakers" uzvar "Nuggets" un nodrošina vietu NBA finālā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Losandželosas "Lakers" basketbolisti
Losandželosas "Lakers" basketbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sēriju Rietumu konferences finālā ar uzvaru noslēdza Losandželosas "Lakers", pārspējot Denveras "Nuggets".

"Lakers" ar rezultātu 117:107 (33:30, 28:21, 26:33, 30:23) pārspēja Denveras "Nuggets" un iekļuva NBA finālā, kur viņiem pretim stāsies Bostonas "Celtics" un Maiami "Heat" dueļa uzvarētāji.

"Lakers" rindās superspēle Lebronam Džeimsam - 38 punkti, 16 atlēkušās bumbas un 10 rezultatīvas piespēles. 27 punktus pievienoja Entonijs Deiviss, par kura dalību gaidāmajā mačā gan bija jautājumi, jo uzbrucējs ceturtajā spēlē iedzīvojās savainojumā.

Ar divciparu skaitli gūtu punktu ailē izcēlās vēl tikai divi "ezernieki" - pa 11 punktiem iekrāja Denijs Grīns un fanu mīlulis Alekss Karuzo.

Savukārt "Nuggets" nometnē rezultatīvākais bija Nikola Jokičs, kurš 20 punktiem pievienoja arī septiņas bumbas zem groziem. Tikpat punktu arī Džerami Granta kontā.

Denveras otrs uzbrukuma līderis Džamals Marejs šoreiz atzīmējās ar 19 punktiem, tiesa, jaunajam aizsargam visai zema precizitāte - 41,2% realizētu metienu no spēles.

"Lakers" finālā iekļuva jau 32. otro reizi, kas ir absolūts līgas rekords tuvākie sekotāji ir Bostonas "Celtics" (21 fināls). Arī Bostonas basketbolistiem vēl ir iespēja tikt finālā. Ja tas tā notiktu, atkārtotos 10 gadus sena vēsture, kad "Lakers" finālā tikās ar "Celtics". Toreiz uzvaru ar kobi Braientu priekšgalā septiņu maču trillerī izcīnīja Losandželosas basketbolisti.

Nākamais "Heat" un "Celtics" mačs jau naktī uz pirmdienu, plkst. 2:30 pēc Latvijas laika.

Video: "Lakers" - "Nuggets" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu