Maskavas derbijā "Spartak" pēcspēles metienos pārspēj "Dinamo"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: spartak.ru

Oļega Znaroka un Latvijas trenera Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak" komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien pieveica Maskavas "Dinamo", trīsreiz realizējot vairākumu.

"Spartak" mājās pēcspēles metienos ar 5:4 (1:1, 2:0, 1:3, 0:0, 2:1) pārspēja Maskavas "Dinamo".

"Spartak" pēc trešajiem vairākumā gūtajiem vārtiem 42.minūtē panāca 4:1, taču viesi, kuri pēdējā trešdaļā "pārmētāja" mājiniekus ar 11:3, nepilnu desmit minūšu laikā guva trīs vārtus un atspēlējās.

Pēcspēles metienu ceturtajā sērijā "Dinamo" vadībā izvirzīja Oskars Lindberjs, bet nākamajās divās sērijās iemeta tikai "Spartak" hokejisti - Andrejs Kuteikins un Sergejs  Širokovs -, ļaujot svinēt uzvaru mājiniekiem.

Mājiniekiem pa trim punktiem sakrāja Robins Hanzls (1+2) un Jori Lehtera (0+3), bet viesiem trīs punktus (1+2) sakrāja Daņiils Vl. Tarasovs.

"Spartak" ar deviņiem punktiem desmit spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Dinamo" ar 12 punktiem desmit mačos ir ceturtā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu