Mairis Briedis: Vēl daudz kas būs priekšā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis pēc triumfa Pasaules boksa supersērijas finālā sola, ka vēl daudz kas būs priekšā. Iepriekš viņš neslēpa, ka, iespējams, pārcelsies uz smagsvaru kategoriju. 

"Žēl, ka es nevarēju padalīties ar savām emocijām ar saviem līdzjutējiem, ar tiem cilvēkiem, kuri ticēja man, kuri lūdzās par mani, kuri atsūtīja man ļoti, ļoti daudz enerģiskas, ļoti spēcīgas ziņas," LTV raidījumam "Sporta studija" teica Briedis. 

Briedis, pieveicot Junielu Dortikosu, izcīnīja Muhameda Alī trofeju un divas čempionu jostas. Viņš ieguva Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu un žurnāla "The Ring" jostu.

"Mani zobi iegrauzās Alī trofejā, jo mēs to bijām gaidījuši, visa mana komanda, mana ģimene, mani līdzjutēji," pauda Briedis. 

Viņš arī apsveica Latvijas bokseri Ričardu Bolotņiku, kurš sestdien sasniedza "Golden Contract" turnīra finālu. Pusfināla cīņā Rīgā Bolotņiks pārliecinoši pārspēja par favorītu uzskatīto britu Hoziju Bērtonu. 

"Latvija var lepoties ar mums diviem, bet vēl daudz kas būs priekšā," norādīja Briedis. 

Šobrīd par Brieža karjeras tālāko nākotni ir grūti spriest. Viņš pats izteica versiju, ka apdomās pāreju no pirmā smagā svara kategorijas uz smagsvariem.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu