Rīgas "Dinamo" otrais tehniskais zaudējums pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" otrdien iepriekš noteiktās karantīnas dēļ nedevās laukumā pret spēcīgo Maskavas CSKA, tāpēc rīdziniekiem piešķīra jau otro tehnisko zaudējumu šosezon.

Rīgas "Dinamo" komanda aizvadīs ceturtdien plānoto KHL spēli ar Minskas "Dinamo".

Valdība otrdien nolēma Covid-19 slimnieku kontaktpersonām samazināt mājas karantīnas ilgumu no 14 līdz desmit dienām, ja ne agrāk kā desmitajā dienā pēc kontakta ar infekcijas avotu veiktais Covid-19 tests ir negatīvs.

Lai arī "dinamiešiem" ceturtdien laukumā būs jācīnās ar vairākiem Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" hokejistiem sastāvā, otrdien vienība vēl nebija gatava cīņai pret CSKA, par ko saņēma jau otro tehnisko zaudējumu šosezon. 

"Dinamo" pirmo tehnisko zaudējumu saņēma pret Maskavas "Dinamo". Šim duelim bija jānoris 26.septembrī.

Iepriekš Covid-19 tika konstatēts deviņiem komandas spēlētājiem un diviem personāla darbiniekiem. Viņi vēl nav izveseļojušies un joprojām atrodas karantīnā.

Rīgas un Minskas komandu duelis "Arēnā Rīga" notiks ceturtdien plkst.18.30.

"Dinamo" šosezon sešās spēlēs tikusi pie trim punktiem un Rietumu konferencē ieņem pēdējo, 11.vietu.

Rīgas "Dinamo" padomes valdes priekšsēdētājs Juris Savickis trešdien sarunā ar aģentūru LETA konkretizēja, ka viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka saslimušo vidū klubā ir deviņi spēlētāji un divi personāla darbinieki, nevis, kā izskanējis iepriekš, desmit hokejisti un kopumā 12 saslimušie.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu