"Es uzņemos atbildību par savām kļūdām." Mesi skaidro, kāpēc paziņoja par došanos prom no FC "Barcelona"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP / Scanpix

Slavenais Argentīnas futbolists sarunā ar spāņu mediju "Sport" atklājis, kāpēc iepriekš paziņoja par došanās no FC "Barcelona", kas ir vienīgais profesionālais klubs, ko savas karjeras laikā futbolists ir pārstāvējis.

Ilgu laiku futbola pasauli "gūstā" bija saņēmušas runas par Lionela Mesi un FC "Barcelona" ceļu šķiršanos. Leģendārais futbolists bija gatavs pamest savu ilggadējo klubu, un vairums ekspertu uzskatīja, ka viņa nākamās mājas būs Mančestrā, pārstāvot "City".

Tomēr, par spīti visām runām par došanos prom, Mesi arī jauno sezonu sāka slavenajā Katalonijas futbola klubā. Uzreiz pēc lēmuma par palikšanu "Barcelona" Mesi skaidroja, ka prom no Spānijas pilsētas neesot gribējusi viņa ģimene. Tagad argentīnietis arī atklājis iemeslus, kāpēc viņš paziņoja par došanos prom no "Barcelona".

"Pēc tik daudziem starpgadījumiem es gribētu, lai viss beidzas. Mums visiem ir jābūt vienotiem, pieņemot, ka labākais vēl ir priekšā. Man ir ziņa visiem faniem. Ja kādā mirklī kāds no jums [faniem], bija dusmīgs par to, ko es pateicu vai izdarīju, ziniet, ka es to darīju, primāri prātā paturot kluba intereses," apgalvoja Mesi.

Tāpat argentīnietis atvainojās faniem par pieļautajām kļūdām: "Es uzņemos atbildību par savām kļūdām. Ja es tādas pieļāvu, tad tas bija tikai tāpēc, ka vēlējos padarīt FC "Barcelona" labāku un spēcīgāku."

Protams, Mesi lēmums par "Barcelona" pamešanu lika klubam pārdomāt iesākto ceļu un pārdomāt tā nākotni. Tomēr ir vērts arī aizdomāties, vai tiešām Mesi būtu palicis "Barcelona" rindās, ja viņam būtu izdevies atbrīvoties no līguma punkta par aptuveni 700 miljonu eiro izpirkuma maksu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu