NBA finālsēriju ar pārliecinošu uzvaru sāk "Lakers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Deiviss triec bumbu grozā pāri Džimijam Batleram.
Entonijs Deiviss triec bumbu grozā pāri Džimijam Batleram. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsēriju ceturtdienas rītā pēc Latvijas laika ar pārliecinošu uzvaru sāka favorīte Losandželosas "Lakers".

"Lakers" finālsērijas pirmajā cīņā ar rezultātu 116:98 (31:28, 34:20, 28:19, 23:31) pārspēja pārsteidzoši finālu sasniegušo Maiami "Heat" komandu.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Lakers" tagad ir vadībā ar 1-0.

Par pirmās finālspēles rezultatīvākajiem spēlētājiem kļuva abi Losandželosas vienības līderi - Entonijs Deiviss un Lebrons Džeimss.

Deiviss šajā cīņā 38 minūšu un četru sekunžu laikā guva 34 punktus, izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, veica piecas rezultatīvas piespēles, kā arī bloķēja trīs metienus. Viņa +/- rādītājs bija labākais abu vienību spēlētāju vidū jeb +23.

Džeimss savu desmito finālsēriju karjerā gandrīz sāka ar "triple-double" - tam pietrūka vienas rezultatīvas piespēles.

Lebrons guva 25 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un veica deviņas rezultatīvas piespēles. Viņam arī viena pārtverta bumba un +/- rādītājs +10.

"Heat" līderis Džimijs Batlers šoreiz 33 minūšu un 25 sekunžu laikā laukumā izcēlās ar 23 punktiem, divām atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm, divām pārtvertām bumbām un -14 ailītē, kur atspoguļots +/- rādītājs.

Nākamo sērijas spēli abas komandas aizvadīs sestdien plkst.4 no rīta pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu