Vairākiem Minskas "Dinamo" hokejistiem pirms spēles Rīgā konstatēta saslimšana ar Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: hcdinamo.by

Vairākiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas "Dinamo" hokejistiem pirms spēles Rīgā konstatēta saslimšana ar Covid-19.

Minskas kluba Telegram kanāls vēsta, ka "Dinamo" hokejistiem pēc ierašanās Rīgā veikti Covid-19 testi, kas vairākiem kluba spēlētājiem bijuši pozitīvi.

Viesiem no Baltkrievijas gaidāmajā mačā būs jāiztiek ne tikai bez vairākiem spēlētājiem, bet arī bez komandas galvenā trenera Krega Vudkrafta. Tāpat testi pozitīvi bijuši arī vairākiem apkalpojošā personāla pārstāvjiem.

Līdz ar to ceturtdien pie Minskas "Dinamo" stūres debitēs Dmitrijs Baskovs, kurš ir arī kluba valdes priekšsēdētājs un Baltkrievijas hokeja federācijas prezidents. 

Baskovs bija pieejams veiksmīgas apstākļu sakritības rezultātā, jo funkcionārs viesojās Rīgā, lai pārrunātu gaidāmā Pasaules čempionāta hokejā norisi. Tagad Baskovam uz pagaidu termiņu būs jāpilda galvenā trenera pienākumi.

Rīgas "Dinamo" pirms gaidāmās spēles ar trīs punktiem septiņās spēlēs ir pēdējā starp 11 Rietumu konferences komandām, kamēr Baltkrievijas vienība ar 16 punktiem desmit dueļos atrodama trešajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu