Rodrigo Ābols atkal izceļas ar vārtu guvumu Zviedrijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases hokejists Rodrigo Ābols.
Latvijas hokeja izlases hokejists Rodrigo Ābols. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rodrigo Ābols ceturtdien guva vārtus otrajā Zviedrijas augstākās līgas (SHL) spēlē pēc kārtas, palīdzot "Orebro" komandai svinēt uzvaru un izvirzīties līderpozīcijās.

Erebrū komanda viesos ar rezultātu 5:3 (1:2, 2:0, 2:1) pārspēja "Leksands" vienību.

Ābols vārtus guva mača 39.minūtē, kad panāca 3:2.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 47,06% iemetienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ābols sezonas pirmajās trijās spēlēs guvis divus vārtus un divas reizes rezultatīvi piespēlējis, bet "Orebro" komanda svinējusi trīs uzvaras, kopā ar "Lulea" vienību ar deviņiem punktiem un vārtu starpību 14:8 dalot pirmo vietu turnīra tabulā. 

Iepriekšējo sezonu hokejists pavadīja Ziemeļamerikā, pārsvarā spēlējot Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubā Springfīldas "Thunderbirds", bet dažās spēlēs pārstāvot arī Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienību Grīnvilas "Swamp Rabbits".

Tā kā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezona ir krietni iekavēta, Erebrū hokeja vienība ir vienojusies ar Floridas "Panthers" klubu par Ābola īrēšanu.

Iepriekšējā sezonā Erebrū klubs 14 vienību konkurencē ierindojās astotajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu