Skudra: Jauno puišu enerģija mums deva ļoti daudz

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

"Visi HK "Rīga" puiši deva lielu ieguldījumu izcīnītajā uzvarā," tā pēc izcīnītā panākuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Minskas "Dinamo" sacīja Rīgas "Dinamo" komandas galvenais treneris Pēteris Skudra. 

Rīgas "Dinamo", atgriežoties laukumā pēc izciestās karantīnas, ceturtdien ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā "Arēnā Rīga" pieveica Minskas hokejistus. 

Divus vārtus rīdziniekiem guva Pāvels Černovs, pa vieniem - Metjū Majone un Gļebs Prohorenkovs.

"Es teicu komandai - nebaidīties un spēlēt hokeju. Jaunajiem puišiem, kuri šodien debitēja, - liels paldies. Viņu spēļu ritms ir daudz labāks nekā mūsējais. Viņiem bija tikai viens treniņš pie mums, bet viņi veica visas taktiskās lietas. Viņu enerģija mums deva ļoti daudz. Cerams, ka tas dos jaunajiem spēlētājiem pārliecību. Jāatzīmē arī Gračova un Staļarova sniegums – viņi deva spēku un enerģiju. Vēlos uzslavēt arī Lauri Dārziņu, kurš spēlēja nevesels, bet visu deva kā kapteinis. Lauris ir īsts līderis," kluba mājas lapā citēts Skudra. 

"Kā 13. uzbrucējs spēli sāka Prohorenkovs, taču mēs plānojām viņu izmantot jau no pirmajām minūtēm. Man ļoti patika viņa spēle - atbildīgs puisis, viņš ļoti labi uztver spēles nianses," "Dinamo" komandas debitantu Gļebu Prohorenkovu paslavēja Skudra. 

Rīgas "Dinamo" komanda ar pieciem punktiem astoņās spēlēs ir pēdējā starp 11 Rietumu zonas komandām.

"Visi HK "Rīga" puiši deva lielu ieguldījumu izcīnītajā uzvarā. Minskas "Dinamo" ir fiziski spēcīga komanda, lieliski slido. Pat tie puiši, kuri spēlē zemākajos virknējumos, var izlemt maču iznākumu," skaidroja Skudra. 

Nākamās četras spēles Rīgas "Dinamo" komandai paredzētas izbraukumā. Pirmā no tām sestdien pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu