Hērns: Usiks var paslīdēt uz banāna mizas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks (no kreisās)
Oleksandrs Usiks (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks, ja būs neuzmanīgs, var piedzīvot zaudējumu cīņā pret Dereku Čizoru no Lielbritānijas, uzskata slavenais promoters Edijs Hērns.

Usiks ar Čizoru ringā kāps 31. oktobrī. Ukrainas bokserim šī būs tikai otrā cīņa smagsvaru kategorijā. Pirms gada viņš debitēja smagsvaros ar uzvaru pret amerikāni Čezu Viterspūnu.

Vienīgais bokseris, kurš ringā uzveicis Mairi Briedi, profesionāla boksera karjerā izcīnījis 17 uzvaras tikpat dueļos. Savukārt viņa pretinieks Čizora izcīnījis 32 uzvaras un cietis deviņus zaudējumus.

"Mēs visi zinām, ka Dereks var zaudēt prātu un izdarīt kaut ko neiedomājamu. Bet viņam vajadzēs sekot cīņas plānam," sarunā ar "Sky Sports" sacīja Hērns, kurš pārstāv Usiku.

Hērns norāda, ka, cīņu aizvadot aiz skatītājiem slēgtām durvīm, bokseri spēs labāk sadzirdēt taktikas norādījumus no treneriem ringa stūrī. To savā labā varētu izmantot Čizora.

"Viņš nevar vienkārši iziet ringā un vicināt rokas. Viņam jāizmanto savs augums, jāsalauž pretinieks. Šī cīņa Usikam ir kā banāna miza," izteicās promoters.

Usiks patlaban ir WBO smagsvaru titula obligātais pretendents. Viņa menedžeris Aleksandrs Krasjuks, kurš sadarbojas ar Hērnu, ieskicējis tuvākos plānus.

"Mūsu plāni ir: A) uzveikt Dereku Čizoru; B) cīnīties pret Entoniju Džošua vai padarīt vakantu WBO titulu; C) uzveikt Džošua vai kādu citu un kļūt par smagsvaru pasaules čempionu. Vienkārši un praktiski."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu