Arī otrajā NBA finālsērijas spēlē uzvar "Lakers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) otrajā finālspēlē uzvaru izcīnīja favorīte Losandželosas "Lakers", sperot soli tuvāk čempiontitulam.

"Lakers" basketbolisti otrajā finālsērijas cīņā pārspēja Maiami "Heat" ar rezultātu 124:114 (29:23, 39:31, 35:39, 21:21), sērijā līdz četrām uzvarām panākot jau 2-0.

Jau pirms spēles kļuva zināms, ka "Heat" savainojuma dēļ nepalīdzēs viens no līderiem Bems Adebajo, kas ievērojami samazināja komandas iespējas pretoties "Lakers" varenajam uzbrukumam.

Mača laikā "Heat" panāca tikai divu punktu pārsvaru, bet Losandželosas komandas lielākais handikaps bija 18 punktu.

Rezultatīvākie "Lakers" rindās atkal bija varenais duets ar Lebroni Džeimsu un Entoniju Deivisu.

Džeimss kļuva par visa mača rezultatīvāko spēlētāju, jo 39 minūšu un deviņu sekunžu laikā guva 33 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, veica deviņas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, bet viņa +/- rādītājs šoreiz +7.

Deiviss savukārt guva 32 punktus, izcīnīja 14 bumbas zem groziem, veica vienu rezultatīvu piespēli, reizi pārtvēra bumbu un maču noslēdza ar +/- rādītāju +10.

Visa mača laikā uz rezervistu soliņa tikai trīs minūtes un 16 sekundes pavadīja "Heat" līderis Džimijs Batlers. Viņš 44 minūšu un 44 sekunžu laikā laukumā guva 25 punktus, izcīnīja astoņas bumbas un veica 13 rezultatīvas piespēles.

Vienīgais spēlētājs Maiami vienībā, kurš maču pabeidza ar pozitīvu +/- rādītāju bija pieredzējušais Andrē Igudala, kuram +1 statistikas ailītē.

Nākamo finālsērijas maču komandas aizvadīs pirmdien plkst.2.30 no rīta pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu