Daugaviņš: Manai maiņai spēle iet no rokas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kaspars Daugaviņš sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Rīgas "Dinamo" nopelnīja četrus rezultativitātes punktus, palīdzot Maskavas apgabala "Vitjaz" izcīnīt pārliecinošu uzvaru. 

"Vitjaz" komanda guva virsroku ar 6:1, bet Daugaviņš šīs spēles laikā izvirzījās KHL rezultatīvāko spēlētāju galvgalī. 

Četrus punktus vienā spēlē viņš nopelnīja otro reizi sezonā. 

"Manai maiņai spēle iet no rokas. Es to varu izskaidrot ar divu superātru hokejistu darbību. Uzslavas ir pelnījušu viņi, nevis es. Matiass Tedenbijs un Džastins Denforts ar savu slidošanu vienkārši "nogalina" pretinieku, bet es vairāk spēlētāju līdzi," KHL citē Daugaviņa izteikumus.

32 gadus vecais Daugaviņš līdzšinējās 11 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. 

"Pie rezultāta 1:1 mums piederēja iniciatīva, bet ripa vārtos negāja. Denforts guva vārtus un spēle atvērās," pēc mača ar Rīgas "Dinamo" pauda Daugaviņš. 

Rīgas komandā vienīgos vārtus guva kapteinis Lauris Dārziņš.

Abas komandas savā starpā tikās pirms mēneša, Rīgā ar 4:3 uzvarot mājiniekiem. Ar četriem punktiem šo dueli noslēdza Lauris Dārziņš, kurš guva divus vārtus un asistēja vēl divos precīzos metienos.

Šajā izbraukuma sērijā Rīgas hokejistiem paredzēta viesošanās arī Sočos, Helsinkos un Minskā. Paredzams, ka arī viesizrādes "Dinamo" uzsāks ar neierastu sastāvu, jo traumēto spēlētāju sarakstā atrodas tie paši pieci aizsargi un seši uzbrucēji, kas pirms ceturtdienas mača.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu