Skudra: Samocītais sezonas sākums liek sevi manīt (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra.
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Nesanāca vairākums un sanāca "iekrist" pretuzbrukumos, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" zaudējuma pirmdien Sočos pēcspēles preses konferencē teica rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Dinamo" pirmdien zaudēja "Sočiem" ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2).

"Pirmais periods mums bija labs, lai gan ielaidām nevajadzīgus vārtus," pēc spēles teica rīdzinieku galvenais treneris. "Tomēr mums bija daudz vairākuma. Un spēle vairākumā mums šodien nepadevās. Tāpēc zaudējām mačā, un beigās arī vēl vārtus ielaidām."

Kopumā treneris uzskata, ka komanda labi strādāja laukumā.

"Pārgājām uz spēli ar trim maiņām, uzkurinājām tempu, tika radītas daudzas labas iespējas," viņš komentēja, piebilstot, ka uzskatāmi komanda iekritusi pretuzbrukumos.

"Protams, tie bija kaut kādi individuāli lēmumi. Diemžēl, iespējams, ne visai pareizi. Taču arī pretinieks liek jums kļūdīties," par kļūdām mača gaitā saka Skudra.

"Pēc 0:2 nācās spēlēt daudz aktīvāk - gājām uz priekšu, izveidojām vārtu gūšanas iespējas, guvām vārtus. Tomēr samocītais sezonas sākums un pirmssezonas gatavošanās liek par sevi manīt. Tam ir jāiziet cauri, ir jāstrādā."

"Spēle šodien nebija pati skatāmākā. Tomēr mums bija nepieciešama uzvara, turklāt uzvara par katru cenu," pēc mača teica mājinieku galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis.

"Beidzot uzvarējām mājās, un psiholoģiskais spiediens ir zudis. Ceram, ka nākamajās spēlēs mums būs vieglāk. Beidzot esam guvuši vairāk nekā trīs vārtus. Tas iepriecina," viņš bija apmierināts ar rezultātu.

Šajā izbraukuma sērijā Rīgas hokejistiem vēl paredzēta viesošanās arī Helsinkos un Minskā.

Svētdien KHL paziņoja, ka pārceltā "Dinamo" 11.septembra spēle mājās ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik", kas nenotika viesu saslimšanas dēļ ar Covid-19, norisināsies 7.novembrī. Savukārt 18.septembrī Nursultanā paredzētā turienes "Baris" cīņa ar "Dinamo" ielikta 3.novembrī.

"Dinamo" ar pieciem punktiem desmit spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, visā līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star". "Soči" tagad ir divi punkti vairāk desmit spēlēs un priekšpēdējā vieta Rietumos.

Iepriekš tika ziņots, ka ar Covid-19 "Dinamo" inficējušies deviņi hokejisti un divi personāla darbinieki.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu