"Juventus" tērē 60 miljonus eiro par Itālijas futbolistu Kjezu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Itālijas A sērijas čempionvienība Turīnas "Juventus" pirmdien vienojusies ar Florences "Fiorentina" par futbolista Federiko Kjezas īri, ziņo klubs.

Kjeza pirmās divas sezonas "Juventus" komandā pavadīs īrē, par ko Florences komanda saņems desmit miljonus eiro, savukārt pēc tam Turīnas vienībai par 40 miljoniem eiro ir iespēja Kjezu iegūt savā rīcībā.

Itālis par "Juventus" pilntiesīgu spēlētāju pēc 2021./22.gada sezonas kļūs vien tad, ja sasniegs konkrētus sportiskos mērķus. Gadījumā, ja 22 gadus vecais itālis demonstrēs iespaidīgāku sniegumu nekā gaidīts, darījuma summa varētu pieaugt vēl par desmit miljoniem eiro.

Kjeza pēdējā laikā tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Itālijas jaunās paaudzes spēlētājiem, tāpēc "Juventus" par viņu interesi izrādījusi jau labu laiku. 

Pagājušajā sezonā futbolists Florences komandā 37 spēlēs A sērijā izcēlās ar 11 vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm. Itālijas izlasē viņš debitēja 2018.gadā un kopš tā laika 19 spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem.

Zināms, ka "Juventus" turpmāk vairs nepārstāvēs aizsargi Daniels Rugani un Matija de Šiljo, kuri attiecīgi pievienojušies Francijas komandām "Stade Rennais" un Lionas "Olympique". Tāpat sastāvā vairs nebūs Duglašs Kosta, kurš izīrēts Minhenes "Bayern".

Tikmēr "Fiorentina" Kjezas vietā nolīgusi brīvo aģentu Hosē Kaljehonu, kurš iepriekš spēlēja "Napoli". Kopā ar Neapoles komandu spānis aizvadīja teju 350 spēles, izcēlās 82 reizes un divreiz svinēja uzvaru Itālijas kausā.

"Juventus" pēc divām spēlēm ar četriem punktiem A sērijā ieņem astoto vietu, bet "Fiorentina" ar trim punktiem trīs mačos ir 13.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu