Bukarts realizē pēcspēles metienu Čerepovecas kluba uzvarā KHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izbraukumā izcēlās ar realizētu pēcspēles metienu viņa pārstāvētās Čerepovecas "Severstaļ" panākumā.

Čerepovecas komanda izbraukumā pārspēja Novosibirskas "Sibirj" ar 3:2 (1:0, 0:2, 1:0, 0:0, 3:1).

Bukarts šajā duelī laukumā pavadīja 14 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā piecreiz meta pa pretinieku vārtiem, kas bija labākais rādītājs komandā, bloķēja vienu pretinieku metienu un zaudēja vienīgajā iemetienā.

Pēcspēles metienu trešajā sērijā Latvijas hokejists panāca 2:0 viesu labā. Kaut arī pēcspēles metienos "Severstaļ" uzvarēja ar 3:1, uzvaras "bullītis" tika ieskaitīts Jegoram Morozovam, kurš iemeta "golu" piektajā sērijā.

Aleksandram Petuņinam šajā mačā divi gūti vārti, kā arī pirmajā sērijā realizēts pēcspēles metiens.

Viesi "pārmētāja" mājiniekus ar 43:29, "Sibirj" vārtos 41 metienu atvairot Antonam Krasotkinam.

11.minūtē Petuņins izvirzīja vadībā viesus, bet spēles vidū minūtes un 25 sekunžu laikā "Sibirj" atspēlējās un izvirzījās vadībā. 48.minūtē ar vēl vienu Petuņina metienu viesi panāca pagarinājumu.

Rietumu konferencē "Severstaļ" ar 13 punktiem 11 mačos ieņem piekto vietu, bet "Sibirj" ar 12 punktiem 14 mačos ir septītā Austrumu konferencē. Pēdējā Rietumos ar pieciem punktiem desmit cīņās ir Rīgas "Dinamo".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu