"Mogo"/LSPA atspēlējas un uzvar "Prizma"/IHS vienību

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

"Mogo"/LSPA komanda otrdien "Optibet" hokeja līgas (OHL) turnīrā deviņu vārtu spēlē uzvarēja "Prizma"/IHS vienību.

"Mogo"/LSPA viesos ar 5:4 (1:2, 3:1, 1:1) uzvarēja "Prizma"/IHS un izcīnīja piekto panākumu pēdējos sešos mačos.

Vārtus mājiniekiem guva Artūrs Apfelbaums, Gusts Jegorovs, Kristers Bormanis un Dāvis Straupe, bet viesiem izcēlās Roberts Šremps, Jānis Straupe, Kaspars Saulietis, Renārs Demiters un Elviss Želubovskis.

Spēles sākums piederēja mājiniekiem, kuri 12.minūtē izvirzījās vadībā ar 2:0 un 22.minūtē panāca 3:1. Uz to "Mogo"/LSPA hokejisti atbildēja ar trim "goliem" mazāk nekā 12 minūšu laikā.

Tomēr 46.minūtē Dāvis Straupe panāca neizšķirtu - 4:4, ko noturēt līdz pamatlaika beigām mājinieki nespēja. 52.minūtē ar Želubovska vārtiem viesi otro reizi šajā spēlē izmantoja vairākumu un svinēja uzvaru ar 5:4.

Mājiniekiem Dāvis Straupe sakrāja trīs (1+2) rezultativitātes punktus, Kristers Bormanis - divus (1+1), kamēr viesiem pa diviem punktiem sakrāja pieci hokejisti.

D.Straupe tika atzīts par labāko spēlētāju mājinieku rindās, bet viesiem šādu godu izpelnījās aizsargs Bruno Bakanovs.

Nākamā spēle līgā paredzēta trešdien, kad "Olimp"/"Venta 2002" uzņems Hokeja skolas "Rīga" komandu.

Turnīra tabulas vadībā ar desmit punktiem sešās cīņās ir "Zemgale"/LLU, bet tikpat punktu septiņos dueļos ir arī "Mogo"/LSPA un "Liepājai". Ar deviņiem punktiem sešos mačos seko "Olimp"/"Venta 2002", septiņās spēlēs pieci punkti ir Hokeja skolai "Rīga" bet trīs - "Prizmai"/IHS, kamēr Daugavpils "Dinaburga" četros mačos palikusi bešā.

2020./2021.gada sezonā OHL spēlē "Mogo"/LSPA, "Olimp"/"Venta 2002", "Zemgale"/LLU, Hokeja skolas "Rīga", Daugavpils "Dinaburga", "Prizma"/IHS un "Liepājas" komandas.

Pagājušajā sezonā Latvijas virslīgā spēlēja astoņas komandas, taču 2020./21.gada sezonā būs par vienu komandu mazāk, jo turnīrā nespēlē "Kurbads".

Aizvadītajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas, bet par vietējā čempionāta uzvarētāju tika pasludināta "Olimp". Turnīra jaunpienācēja izšķirošos punktus ieguva pēc tam, kad "Rīga" neieradās uz sezonas pēdējo maču ar "Kurbads" vienību.

"Olimp" līdz ar panākumu OHL nopelnīja iespēju startēt Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā, taču starptautiskās sacensības tika atceltas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu