Video ⟩ Kvitova un Kenina iekļūst "French Open" pusfinālā

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: AFP/SCANPIX

Čehijas tenisiste Petra Kvitova un amerikāniete Sofija Kenina trešdien Parīzē nodrošināja savstarpējo maču Francijas atklātā čempionāta pusfinālā.

Ranga 11. un turnīra septītais numurs Kvitova ceturtdaļfinālā ar 6-3, 6-3 pārliecinoši uzvarēja Lauru Sīgemundi no Vācijas (WTA 66.).

Kvitova pēdējo reizi "French Open" pusfinālu sasniedza 2012.gadā. Pirms astoņiem gadiem viņa pusfinālā piekāpās slavenajai Marijai Šarapovai, kura pēcāk arī svinēja uzvaru turnīrā.

""Grand Slam" turnīru ceturtdaļfināli vienmēr ir grūti," pēc uzvaras teica Kvitova. "Pirmajā setā ieguvu vienu breiku, bet otrajā to netrūka. Esmu priecīga, ka izdevās noturēt servi un izcīnīt uzvaru."

Pusfinālā viņai pretī stāsies planētas sestā rakete un "French Open" ceturto numuru saņēmusī amerikāniete Sofija Kenina, kura ar 6-4, 4-6, 6-0 uzveica neizsēto tautieti Danielu Rouzu Kolinsu (WTA 57.).

Kenina sezonas sākumā triumfēja "Australian Open", bet iepriekš viņas labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros bija pērn Parīzē sasniegtā ceturtā kārta.

Abas tenisistes savā starpā spēkojušās divas reizes un abos mačos uzvarējusi Kvitova.

Jau ziņots, ka otrā pusfinālā savā starpā tiksies kvalifikāciju izgājusī Argentīnas spēlētāja Nadja Podoroska un neizsētā poliete Iga Švjonteka.

Dāmu konkurencē Francijas atklātajā čempionātā šosezon nestartē ranga pirmais numurs no Austrālijas Ešlija Bārtija, jaunā "US Open" čempione Naomi Osaka no Japānas, kā arī talantīgā kanādiete Bjanka Andresku.

"Roland Garros" turnīram šogad bija jānotiek no 25.maija līdz 7.jūnijam, bet marta vidū tas tika pārcelts uz rudeni un ir sezonas pēdējās "Grand Slam" sacensības.

Turnīrs norisinās uz māla seguma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu