Kazakevičs: Mūsu izpildījumā šī bija ļoti laba spēle (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlase trešdien Podgoricā pārbaudes spēlē cīnījās 1:1 ar Melnkalnes valstsvienību. Nacionālās komandas galvenais treneris Dainis Kazakevičs uzskata, ka izpildījuma ziņā futbolisti parādījuši ļoti labu spēli. 

"Kopumā, manuprāt, bija laba spēle sarežģītos laikapstākļos," preses konferencē sacīja Kazakevičs. "Varu atzīmēt spēles disciplīnu, pašatdevi un arī vēlmi spēlēt. Ar plusa zīmi varam atzīmēt mentālos aspektus."

Latvijas izlase izbraukumā nav uzvarējusi jau 21 maču pēc kārtas. 

Vārtus Latvijas izlases labā guva Igors Tarasovs. Debiju valstsvienībā piedzīvoja vārtsargs Roberts Ozols, aizsargs Elvis Stuglis un pussargs Eduards Tīdenbergs.

Duelis norisinājās smagos apstākļos, jo šovakar Podgoricā pamatīgi lija, kas būtiski ietekmēja laukuma kvalitāti un spēles ritmu.

"Laukuma apstākļi ne vienai, ne otrai komandai neļāva izpausties tehniskā un taktiskā ziņā," skaidroja Kazakevičs.

Neizšķirtu Melnkalnes izlase izrāva otrā puslaika kompensācijas laika pirmajā minūtē, kad mājinieki izmantoja Latvijas futbolistu nesaprašanos aizsardzībā un Igors Ivanovičs panāca 1:1. 

"Domāju, ka Melnkalnes spēlētāji, kas izgāja uz maiņu, diezgan būtiski pastiprināja viņu spēli. To varēja redzēt. Mums daudz spēka prasīja pirmais puslaiks un otrā sākums, kad aktīvi cīnījāmies par iniciatīvu un veidojām momentus," pastāstīja Kazakevičs. "Mūsu izpildījumā šī bija ļoti laba spēle."

Spēle Melnkalnē starp abām vienībām bija ieplānota jau šā gada 26. martā, taču Covid-19 pandēmijas dēļ tā nenotika.

Latvijas futbola izlase 10. oktobrī UEFA Nāciju līgā viesosies pie Fēru salām, bet trīs dienas vēlāk šī paša turnīra ietvaros savā laukumā uzņems Maltu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu